Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cel mai scump transfer al Universităţii Craiova debutează cu FCSB: “I-a venit cartea verde!” Ce veste proastă a primit Petev

Anzor Mekvabishvili și-a primit cartea verde și poate debuta oficial pentru Universitatea Craiova în derby-ul cu FCSB. În schimb, Vladimir Screciu nu poate fi recuperat la timp.
26.01.2024 | 11:45
Cel mai scump transfer al Universitatii Craiova debuteaza cu FCSB Ia venit cartea verde Ce veste proasta a primit Petev
Cel mai scump transfer al Universităţii Craiova debutează cu FCSB: “I-a venit cartea verde!” Ce veste proastă a primit Petev. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev știe deja pe cine se poate baza la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Anzor Mekvabishvili și-a primit actele necesare și este gata de joc, însă revenirea lui Vladimir Screciu întârzie să apară.

Cel mai scump transfer al Universităţii Craiova debutează cu FCSB: “I-a venit cartea verde!” Ce veste proastă a primit Petev

Transferul de 750.000 de euro al Universității Craiova este gata de debutul oficial în „alb-albastru” cu FCSB pe stadionul „Ion Oblemenco”. „Noul Cicâldău” poate fi mijlocașul de care tehnicianul bulgar are nevoie pentru a-i opri pe Darius Olaru și Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Debutul lui Anzor Mekvabishvili a fost amânat cu Farul Constanța, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Cristi Costea a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că internaționalul georgian a primit cartea verde și este gata de joc.

Vești proaste pentru Ivaylo Petev vin din partea lui Vladimir Screciu, accidentat în ultima partidă din 2023. Mijlocașul care s-a calificat cu România la EURO 2024 nu a putut fi recuperat la timp pentru a fi în lot în derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Apropo de Craiova – FCSB, lui Anzor Mekvabishvili, georgianul pe care Rotaru a plătit o gălăgie de bani, să sperăm că a investit bine, i-a venit cartea verde și poate juca duminică în Universitatea Craiova – FCSB. În schimb, sunt șanse spre 0 ca Vladimir Screciu să fie în lot și pe teren în acest derby.

Ivan era spre ok, cred că va fi în lot și Ivan. Important este că georgianul are cartea verde, e valid. Cred că în locul lui Mateiu joacă, Mateiu fiind unul dintre oamenii care au cam fost arătați după meciul cu Farul. E 6 spre 8, ar fi o șansă să fie Mateiu ca 6 fix și cu georgianul, deci cu georgianul și fără Screciu.

ADVERTISEMENT

Erau niște semne de întrebare care s-au rezolvat, nu știa dacă îi vine cartea verde”, a anunțat Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri.

Mihai Rotaru, mesaj războinic: „Trebuie să murim pe teren, adică să câștigăm”

„Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

ADVERTISEMENT

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta.

Habar nu am. Este decizia antrenorului și așa a fost întotdeauna la Craiova. Nu există aici protejat sau neprotejat. N-a existat niciodată. Totul a fost creat de presă. Nu există că eu nu am vrut să îi bage pe anumiți jucători. Nu se pune problema și nu s-a pus niciodată”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

U Craiova, VESTE BUNA inaintea DERBY-ULUI cu FCSB | Cine VA DEBUTA in Banie

ADVERTISEMENT
Tags: