Fotbal intern

Alex Pașcanu vrea să se transfere la FCSB! ”Liga 1 Betano e un campionat tare!” Ce spune antrenorul despre mutare

24.01.2019 | 15:05
Alex Pascanu vrea sa se transfere la FCSB Liga 1 Betano e un campionat tare Ce spune antrenorul despre mutare

Internaționalul de tineret Alex Pașcanu vrea să se transfere la FCSB, după ce Gigi Becali a anunțat că este interesat de aducerea sa. Fundașul central a intrat în ultimele șase luni de contract cu Leicester City, acolo unde a fost folosit la echipa Under 23.

UPDATE, ora 15:05. Mihai Teja, antrenorul FCSB, a vorbit în cantonamentul din Spania despre transferul lui Alex Paşcanu: “Eu nu ştiu despre discuţiile pentru transferul lui, e prima dată când aud. Este un jucător bun, tânăr, dar noi suntem acoperiţi acolo, avem patru fundaşi centrali în lot. Patronul cu siguranţă îşi doreşte să facă o echipă şi mai puternică, să luăm campionatul, cu toţii ne dorim foarte mult acest lucru”, a spus Teja.


Finanțatorul formației FCSB, Gigi Becali, a declarat miercuri că-l va aduce pe Alex Pașcanu sub comanda lui Mihai Teja. Omul de afaceri a precizat că s-a consultat cu selecționerul echipei naționale de tineret a României, Mirel Rădoi, iar acesta i-a spus că jucătorul în vârstă de 20 de ani are valoare să joace la vicecampioana Ligii 1 Betano.

Alex Pașcanu cu tricolurul pe umeri după ce naționala de tineret a României s-a calificat la Euro 2019
Alex Pașcanu cu tricolurul pe umeri după ce naționala de tineret a României s-a calificat la Euro 2019

Alex Pașcanu vrea să se transfere la FCSB: ”Trebuie să fac pasul la o echipă de seniori”

”Pentru următoarele șase luni ar fi un pas bun, trebuie să fac pasul către o echipă de seniori. Liga 1 Betano e un campionat tare”, a spus Alex Pașcanu pentru Pro TV despre un posibil transfer la FCSB. Fotbalistul consideră că i-ar prinde bine un împrumut până la vară, dar în sezonul viitor se gândește să joace tot în străinătate.

Căpitanul celor de la FCSB, Mihai Pintilii, este încântat de posibilitatea venirii lui Alex Pașcanu la FCSB, deoarece acesta ar face concurența la nivelul fundașilor centrali să fie mult mai puternică: “Paşcanu ar fi benefic pentru noi. Pentru mine ar fi senzaţional, adică ar face concurenţă la fundaşii centrali. Au fost şi accidentări foarte multe, dar şi-aşa ne-am descurcat foarte bine. Suntem unde suntem cu improvizaţii şi foarte mulţi jucători care au juca pe nişte posturi care nu credeau niciodată”.

În schimb, Mihai Pintilii nu vrea ca FCSB să-l aducă pe mijlocașul celor de la Dinamo București, Diogo Salomao. Mijlocașul consideră că ”roș-albaștrii” sunt acoperiți pe faza ofensivă, iar venirea portughezului ar putea afecta prestațiile unor jucători mai tineri precum Florinel Coman sau Dennis Man.