Life

Alex Velea, dezvăluiri despre educația celor doi băieți. Cum îi crește pe copiii săi și ai Antoniei

Alex Velea, detalii despre creșterea celor doi copii din relația cu Antonia. Ce lecție le oferă îndrăgitul artist micuților.
25.04.2024 | 11:30
Alex Velea dezvaluiri despre educatia celor doi baieti Cum ii creste pe copiii sai si ai Antoniei
Alex Velea, detalii despre creșterea celor doi copii din relația cu Antonia. Ce lecție le oferă îndrăgitul artist micuților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alex Velea, dezvăluiri despre educația celor doi băieți. Cum îi crește pe copiii săi și ai Antoniei. Cântărețul are o relație specială cu Dominic și Akim cu care nu postează foarte des imagini pe social media.

Alex Velea, detalii despre creșterea celor doi copii din relația cu Antonia. Ce lecție le oferă îndrăgitul artist micuților

Alex Velea, detalii despre creșterea celor doi copii din relația cu Antonia. Ce lecție le oferă îndrăgitul artist micuților pe care îi vede ca niște prieteni buni. Vedeta nu se comportă ca un părinte, ci mai degrabă ca un amic.

ADVERTISEMENT

Cântărețul are multe momente în care se contrazice cu băieții cu care are conversații interesante, în ciuda faptului că au 9, respectiv 7 ani. Din păcate, logodnicul Antoniei nu este luat în calcul atunci când se impune în fața lor.

„La mine vin cu tot, cu toate prostiile. Cred că eu mi-am dorit foarte mult băieți ca să fie prietenii mei. Au crescut, au păreri, ne mai contrazicem. Putem să avem conversații. Discutăm și au devenit prietenii mei, ceea ce mie-mi place foarte mult.

ADVERTISEMENT

Doar că, la polul opus, eu nu mai sunt tatăl, sunt tovarășul lor, și ne tragem de șireturi. Când le zic ceva, chiar dacă le zic pe un ton mai impunător în capul meu, îi doare fix în… N-au nicio treabă.

Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare”, a mărturisit Alex Velea, în podcastul moderat de Mihai Bobonete. Antonia recunoaște că este „polițistul rău” când vine vorba de creșterea și educarea celor mici.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, detalii despre certurile dintre copii

Alex Velea a oferit și detalii despre certurile care intervin între copiii săi, Dominic și Akim. Cântărețul este cel care intervine de fiecare dată pentru a-i împăca, mai ales atunci când lucrurile escaladează între ei.

„Se încing rău de tot. Mai intru (între ei – n.red.), dar ei au iubirea lor. Se și iubesc la maxim. Toți trei frații între ei se iubesc, dar băieții se și bat”, a completat artistul, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Antonia este o mamă autoritară care știe să le impună celor mici limite. Frumoasa brunetă, cu care se iubește Alex Velea, de peste 10 ani, consideră că cei mici trebuie să aibă un acces limitat la tehnologie.

ADVERTISEMENT