Life

Ce fac Antonia și Alex Velea seara, după ce adorm copiii! Nu e la ce se gândește toată lumea!

Antonia a dezvăluit unul din secretele conviețuirii cu Alex Velea! Ce fac cei doi după ce adorm copiii și au timp doar pentru ei?
14.10.2023 | 20:34
Ce fac Antonia si Alex Velea seara dupa ce adorm copiii Nu e la ce se gandeste toata lumea
Antonia a dezvăluit ce face cu Alex Velea seara după ce adorm copiii. Foto: YouTube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea formează unul din cele mai sudate cupluri de la noi și se mândresc cu familia lor. Cei doi au doi băieți împreună, iar Antonia are și o fiică dintr-o relație anterioară.

Antonia dă din casă! Ce face în serile petrecute cu Alex Velea

Invitată în podcastul prietenei sale, Giulia Anghelescu, Antonia a fost întrebată care este primul lucru pe care îl face după ce copiii ei adorm. Mulți s-ar fi gândit că vedeta va spune că urmează o noapte de pasiune nebună cu Alex Velea și, chiar dacă se întâmplă și asta, cei doi porumbei au și alte activități care îi fac fericiți în afară de sex.

ADVERTISEMENT

Așadar, Antonia nu a vorbit despre ceva erotic, ci a spus că una din activitățile preferate este să se uite la câte un film cu iubitul ei ori să intre în lumea jocurilor pe PlayStation.

Cântăreața a mai spus că sunt și seri când, după ce picii dorm, dă buzna la frigider căci se întâmplă să aibă poftă de ceva dulce. Antonia susține, însă, că încearcă să nu exagereze cu mâncatul de ”prostii” și e destul de atentă să nu întreacă limita.

ADVERTISEMENT

„Jucăm Mortal Kombat”

„Uneori mă duc la frigider și mănânc. Depinde, încerc să nu mănânc prostii. Să avem limite, știi? Și mă duc să mănânc ceva dulce sau…

Mă duc, mă pun pe canapea cu Alexandru. Jucăm Injustice și Mortal Kombat. Iese sânge, craniu, totul (n. red.: explică niște scene de la Mortal Kombat)”, a dezvăluit Antonia despre ce face cu Alex Velea după ce adorm copiii.

ADVERTISEMENT

Cu privire la Akim și Dominic, Antonia a mărturisit că e un picuț mai strictă decât Alex Velea. Iubitul ei e mai des partenerul de boacăne al celor doi.

Asta nu înseamnă că Antonia nu dă niciodată în mintea lor! Îi place și ei să se poarte copilărește. Vedeta spune că în continuare se simte și ea uneori ca un copil. Adoră să vadă lumea și din perspectiva asta.

ADVERTISEMENT