Life

Alex Velea, pus la zid după ce a spus că a fost pila lui Zannidache la un show tv: „Am avut ghinionul să nu fiu cineva”

Alex Velea a fost pus la zid de un fan al emisiunii Survivor România după ce a afirmat că a contribuit la participarea lui Zannidache la Chefi la cuțite.
07.06.2021 | 13:13
Alex Velea pus la zid dupa ce a spus ca a fost pila lui Zannidache la un show tv Am avut ghinionul sa nu fiu cineva
Alex Velea este ca un frate mai mare pentru Zanni de la Survivor România, iar pentru asta a primit câteva critici. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea este în ultima perioadă personajul cel mai vânat din showbiz-ul românesc din varii motive. Niște declarații recente făcute de cântăreț despre relația lui specială cu Zanni de la Survivor România au inflamat spiritele în mediul online.

Artistul care a creat imperiul Golden Gang a dezamăgit o parte din publicul său. Cineva i-a comentat pe Instagram că simte dezamăgire după ce iubitul Antoniei ar fi afirmat că Zanni ar fi intrat datorită lui la Chefi la cuțite, căci acesta se înțelege cu producătorul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Velea sunt atenți la tot ce face acesta. Un podcast în care Velea a vorbit despre favoritul publicului de la Survivor a creat rumoare pe internet.

Alex Velea, pus la zid de o fană pe Instagram

„Dezamăgită total de faptul că ai dat în vileag pactul dintre ține și producătorul de la Chefi la cuțite. Iubeam emisiunea, însă din momentul în care ai spus în podcast că Zanni a intrat prin tine, ceva s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

E că și cum copiii tăi cred în Moș Crăciun la o vârstă fragedă, iar tu le tai aripile și imaginația spunând că nu există. Cu toții suntem sătui de “pile” și de ideea asta. Cunoști pe cineva, stai în față.

Unul din motivele pentru care am vrut să plec și nu m-am mai întors în țară. Mă săturasem de uși închise pentru că am avut ghinionul să nu fiu cineva”, este comentariul dur pe care l-a primit Alex Velea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Declarația lui Velea poate fi interpretată greșit. În unele cazuri, atunci când un artist colaborează cu o casă de producție muzicală sau are în spate un label, producătorii emisiunilor de televiziune discută în primul rând cu echipa de PR.

Cântărețul îl susține pe Zanni la Survivor România

În cazul lui Zannidache, Velea avea un cuvânt de spus, căci în această industrie vorbim în primul rând despre imagine. Artiștii sunt în general foarte atenți cu ce fel de producții își asociază imaginea.

ADVERTISEMENT

Revenind la Zannidache, relația dintre concurentul de la Survivor România și Velea este una specială, iar acesta nu mai e un secret pentru nimeni.

Velea l-a încurajat pe Zanni de fiecare dată când concurenții au comunicat cu cei dragi. De altfel, atât el cât și Antonia fac campanie în mediul online pentru ca telespectatorii să îl voteze pe Zannidache.

 

ADVERTISEMENT