Life

Alex Velea și Antonia lansează sexy-hitul verii, Tranquilo Papi. Piesa e deja virală pe TikTok. Ascult-o aici!

Alex Velea și Antonia au lansat single-ul Tranquilo Papi. Piesa a fost una mult așteptată de fani, ajungând deja virală pe TikTok de câteva săptămâni.
16.06.2022 | 11:08
Alex Velea si Antonia lanseaza sexyhitul verii Tranquilo Papi Piesa e deja virala pe TikTok Asculto aici
Alex Velea și Antonia au lansat piesa Tranquilo Papi.
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea nu se completează doar din punct de vedere emoțional, dar și când vine vorba de muzică. Aceștia au lansat de curând piesa Tranquilo Papi, pe care fanii abia o așteptau, ținând cont că fragmentul pe care Antonia l-a distribuit pe TikTok în urmă cu câteva săptămâni a devenit rapid viral pe platformă.

Antonia și Alex Velea, colaborarea momentului. Trnaquilo Papi, virală pe TikTok chiar și înainte de lansare

Tranquilo Papi este o piesă de vară, cu ritmuri care te prind încă de la primele acorduri. Versurile au fost scrise de Alex Velea, Antonia și Rashid, iar instrumentalul a fost realizat de Buzea Florin.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a fost creat de de NGM Creative, de regie s- a ocupat Bogdan Păun, director de fotografie a fost Alexandru Mureșean, iar producția video a fost făcută de Loops Production.

De imaginea Antoniei au fost responsabili din Ema Uta (make-up), George Cozma (păr) și Cristina Crăciun (styling).

ADVERTISEMENT

Ce spun Alex Velea și Antonia despre colaborarea lor?

Alex Velea și Antonia au mărturisit că au fost încântați să colaboreze pentru piesa Tranquilo Papi și speră ca publicul să o îndrăgească.

„Antonia și cu mine am dat startul verii cu această piesă, sperăm să vă distrați și să vă bucurați de muzică”, a spus Alex.

ADVERTISEMENT

„Sunt recunoscătoare că împărtășim aceeași pasiune pentru muzică și norocoasă că împreună putem face piese care să îi bucure pe oameni”, a declarat și Antonia.

Colaborarea este una apreciată de fani

În doar 16 ore de la lansare, piesa a strâns mai mult de 4000 de aprecieri pe YouTube și peste 65.000 de vizualizări. Ceea ce nu este de mirare, având în vedere că Tranquilo Papi era virală pe TikTok deja de aproximativ două săptămâni, când Antonia a distribuit un fragment din melodie pe platformă.

ADVERTISEMENT

În comentarii, oamenii și-au arătat susținerea pentru cuplul de artiști. Publicul le-a transmis că au dat startul verii cu Tranquilo Papi și că speră ca single-ul să fie auzit de cât mai multă lume.

ADVERTISEMENT