Fotbal intern

Alexa, avertisment pentru Negoiță: ‘’Dacă pleacă vedetele, se distruge tot! Fără bani, adio!’’

07.06.2018 | 12:51
Alexa avertisment pentru Negoita Daca pleaca vedetele se distruge tot Fara bani adio

Fostul jucător al ‘’câinilor’’ trage un semnal de alarmă. Alexa, avertisment pentru Negoiță. Antrenorul consideră că patronul lui Dinamo, care a cedat acțiunile către un necunoscut, trebuie să investească în echipă pentru a obține performanțe.

Alexa, care a analizat situația complicată de la FCSB, vorbește acum pentru FANATIK.RO despre un scenariu apocaliptic în Groapă, în care cei mai buni fotbaliști ar fi nevoiți să plece în această vară!

Cum ți se pare Dinamo? A ratat play-off-ul, dar a reușit un parcurs foarte bun în play-out…
– Dinamo arată foarte bine cu Florin și mă bucur pentru el. Dacă va reuși să păstreze 90 la sută din lotul acesta, cu siguranță la anul vor juca în play-off.

La anul, obiectivul oficial este salvarea de la retrogradare!
– La Dinamo nu există salvare de la retrogradare sau să fim în primele cinci. Fanii lui Dinamo vor performanță, să bată pe Steaua…

”Va fi deranj mare după trei meciuri fără victorie!”

Bratu și conducerea au motivat obiectivul prin lipsa transferurilor importante și prin întinerirea lotului.
– Indiferent cât întineresc echipa și chiar dacă anunță la începutul sezonului că nu au obiectiv, după trei meciuri la rând fără victorie va fi deranj mare! Acesta este pedigree-ul lui Dinamo, un club mare, care alături de Steaua a câștigat cele mai multe trofee în România! Fanii nu te iartă!

Poate că nu au banii necesari pentru a face mai mult…
– E total greșit să gândești altfel! La Dinamo, ca și conducere, trebuie să ții pasul, să știi în ce te bagi! Marele merit al lui Negoiță e că a salvat echipa de faliment. Dacă își păstrează lotul, au șanse foarte mari să fie sus în clasament.

Alexa, avertisment pentru Negoiță. ”Doar rezultatele aduc liniștea din partea fanilor!”

Și dacă nu o fac?
– Dacă nu au posibilitatea financiară să facă acest lucru, Negoiță trebuie să caute alte soluții! Fanii vor rezultate, e singura șansă să ai liniște cu suporterii! Poți înțelege că nu iei campionatul, dar trebuie să fii acolo, să te bați pentru titlu!

Dan Alexa, interviu exploziv despre FCSB. Fostul dinamovist a vorbit despre problemele lui Dică, despre situația lui Alibec, despre implicarea lui Gigi Becali și despre o posibilă ofertă pentru el de la Steaua.
Dan Alexa, interviu exploziv despre FCSB. Fostul dinamovist a vorbit despre problemele lui Dică, despre situația lui Alibec, despre implicarea lui Gigi Becali și despre o posibilă ofertă pentru el de la Steaua.

Se pot obține rezultate fără bani?
– Nu! Performanțe fără bani nu se pot face! Ne gândim acum, la Dinamo, salariile mari. Pleacă Salomao, pleacă Nistor, pleacă Mahlangu, pleacă Nemec, să zicem… Se distruge tot! Indiferent ce jucători tineri bagi, nu îi poți înlocui imediat! Peste un timp, poate, dar cine are răbdare la Dinamo?!