Life

Alexandra de la Love Island, despre relația cu Denis! Nu refuză un trio amoros

Alexandra de la Love Island a fost descusută de FANATIK! Frumoasa concurentă din show-ul de la PRO TV a făcut o serie de dezvăluiri fierbinți.
16.10.2023 | 17:30
Alexandra de la Love Island despre relatia cu Denis Nu refuza un trio amoros
Alexandra, concurentă la Love Island. Foto: Instagram/ PRO TV/ Voyo. Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Alexandra, una din cele mai senzuale concurente de la Love Island, și-a deschis sufletul pentru FANATIK, chiar din locul unde au loc filmările celui mai fierbinte reality-show al momentului: Tenerife!

Alexandra de la Love Island face dezvăluiri fără perdea, în exclusivitate pentru FANATIK

Vedeta emisiunii de la PRO TV a explicat de ce a ajuns în brațele lui Denis, dar și ce nu ar accepta într-o relație. De asemenea, ne-a spus puțin și despre trecutul ei amoros. A scos la suprafață o amintire pe care nu o va uita niciodată, un obicei pe care îl avea cu unul din foștii ei iubiți.

ADVERTISEMENT

Alexandra de la Love Island i-a cucerit pe telespectatorii VOYO și PRO TV încă de la prima apariție. Tânăra l-a cucerit, recent, pe Denis, fostul partener al Adei, cel care a cochetat, la un moment dat, și cu exotica Nargi.

Alexandra a fost protagonista unei scene extrem de hot alături de Denis, iar apropierea dintre cei doi a stârnit semne de întrebare din partea fanilor Love Island. FANATIK a aflat totul despre această legătură.

ADVERTISEMENT

De ce s-a apropiat de Denis: „A fost primul lucru care m-a atras la el”

„Am ajuns să fiu aproape de Denis pentru că el a fost primul care m-a luat la o poveste, într-un moment în care să zicem că nu eram neaparat ok. Mi-a spus că vrea să facă treaba asta mai des pentru că observă că am nevoie să vorbesc cu altcineva.

Acesta a fost, evident, primul lucru care m-a atras la el. Am apreciat empatia de care a dat dovadă. M-a atras faptul că doar cu mine e drăguț, e genul acela de băiat care nu bagă pe altcineva în seamă absolut deloc, numai cu mine e drăguț. Îmi arată afecțiune, chestii de genul asta.

ADVERTISEMENT

Și, evident, fizicul. E un bărbat frumos, are carismă, e amuzant, e cel mai amuzant din toată vila Love Island”, a declarat Alexandra de la Love Island, în exclusivitate pentru FANATIK.

Alexandra ne-a spus și un lucru pe care nu îl știm despre ea. Vedeta de la Love Island a dezvăluit că se pricepe la gătit, chiar dacă nu îi place să facă asta în mod deosebit. „Știu să gătesc… Dar nu pot să zic că-mi place să fac asta. Când o fac, iese ceva extraordinar”, ne-a zis Alexandra de la Love Island.

ADVERTISEMENT

Întrebare roșie pentru Alexandra: „Dacă vreau eu, da”

FANATIK a provocat-o pe păpușica de la Love Island să spună dacă ar accepta, de dragul iubitul ei, să participe, de exemplu, la petreceri cum ar fi cele în care se face schimb de partener sexual. Răspunsul Alexandrei a venit imediat când a auzit de swing party: „De dragul lui, nu. Dacă vreau eu, da”.

Alexandra de la Love Island le-a făcut, în continuare, o caracterizare bărbaților din România când vine vorba de cucerit femei. În opinia blondinei, femeile sunt mult mai talentate atunci când vine vorba de agățat.

„Bărbații din România cuceresc o fată cu șampanie în club și nu investesc timp în ei, să citească, să dezvolte. Sunt foarte puțini bărbații de genul ăsta, așa că dacă găsesc unul, îl țin. Femeile, într-adevăr, sunt cele mai hotărâte, știu ce vor”, a declarat Alexandra pentru FANATIK.

Concurenta de la Love Island ne-a spus, apoi, despre obiceiul frumos pe care îl avea cu unul din foștii ei parteneri. Alexandra și ex-ul ei își trimiteau scrisori destul de des! Ce romantic, nu? (n. red.: mai ales că trăim în secolul XXI).

În ce investește banii pe care îi câștigă din modelling

„Cu fostul meu iubit îmi scriam scrisori foarte mult. Era foarte romantic și când ne certam aveam un loc al nostru unde mergeam. Pentru că eram și mici, și duși cu capul, ne dădeam block. Dacă eram supărați, mergeam în locul respectiv și ne întâlneam acolo”, ne-a mărturisit Alexandra.

Vedeta de la PRO TV ne-a spus, la fel de sinceră, motivul pentru care ar ajunge la despărțire: „În cazul meu, dacă mă atrage altcineva. Și dacă observ dezinteres din ce partea lui”.

Un alt secret pe care ni l-a împărtășit Alexandra de la Love Island este legat de investițiile sale. Fotomodelul spune că majoritatea banilor pe care îi câștigă din meseria pe care o practică se duc în… mâncare!

„Sunt studentă, din modeling câștig bani și îi investesc mult în mâncare. Sincer! Serios, pe asta mi se duc toți banii:. Pe mâncare și cafea”, a încheiat Alexandra de la Love Island, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT