Life

Alexandra Stan, dezvăluiri despre relația cu milionarul Darcy Troch: ”Mă bucur”

Alexandra Stan, detalii legat de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de milionarul Darcy Troch. Vedeta e fericită.
03.04.2024 | 21:00
Alexandra Stan dezvaluiri despre relatia cu milionarul Darcy Troch Ma bucur
Alexandra Stan, detalii legat de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de milionarul Darcy Troch. Vedeta e fericită. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, dezvăluiri despre relația cu milionarul Darcy Troch. Frumoasa blondină este extrem de bucuroasă de când iubește din nou, chiar dacă nu a oferit prea multe informații despre partenerul de viață.

Alexandra Stan, detalii legat de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de milionarul Darcy Troch. Vedeta e fericită

Alexandra Stan a oferit recent un interviu în care a venit cu o serie de detalii legat de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de milionarul Darcy Troch. Vedeta e fericită la aproape 3 ani de la divorțul de fostul soț.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață se iubește cu un tânăr afacerist de origine belgiană, care are un business înfloritor în domeniul imobiliarelor în Spania. Acesta este motivul pentru care vedeta petrece foarte mult timp în străinătate.

Deși recunoaște că este îndrăgostită lulea, cântăreața nu dorește să divulge prea multe despre viața amoroasă. Legătura a început în urmă cu câteva luni, dar până acum frumoasa blondină nu a postat imagini în online.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania”, a declarat Alexandra Stan pentru revista viva.ro.

Alexandra Stan, despre o eventuală nuntă

„Cu siguranță îmi doresc. Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să fie empatic, respectuos, comunicativ, să îmi înțeleagă cariera”, a mai declarat Alexandra Stan, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

În același interviu cântăreața a dezvăluit că vrea să aibă o conexiune puternică cu bărbatul cu care va ajunge la altar. De asemenea, își dorește să se susțină reciproc în dezvoltarea personală și în îndeplinirea visurilor lor.

Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că visează să devină mamă pentru că îi plac foarte mult copiii. Totodată, artista este extrem de apropiată de nepoții săi și cu siguranță, atunci când va aduce pe lume un copil va găsi o cale să se împartă între carieră și familie.

ADVERTISEMENT

„Din toate experiențele mele, am învățat că, într-o relație, comunicarea deschisă și sinceră este esențială. De asemenea, am învățat să-mi respect propriile limite și să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva.

Nu voi mai accepta niciodată lipsa de respect sau manipularea într-o relație de orice fel. Sunt o femeie uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină”, a ținut să mai adauge Alexandra Stan.

ADVERTISEMENT