Life

Alexandra Stan iubește din nou! Vedeta a fost surprinsă cu un milionar străin

Alexandra Stan a fost surprinsă cu noul iubit. Vedeta spunea că nu este într-o relație, dar ultimele imagini demonstrează contrariul.
31.01.2024 | 16:51
Alexandra Stan iubeste din nou Vedeta a fost surprinsa cu un milionar strain
Alexandra Stan a fost surprinsă cu iubitul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a reușit să treacă peste divorț și peste relațiile eșuate. Asta o demonstrează imaginile care au fost surprinse recent, a căror protagonistă este artista. A fost fotografiată în brațele unui afacerist străin.

Alexandra Stan și-a făcut iubit milionar

Alexandra Stan nu a avut mult noroc în dragoste până acum, iar acest lucru nu este un secret pentru nimeni. Vedeta s-a căsătorit și a divorțat la scurt timp de Emanuel Necatu, iar de atunci a spus că îi este mai bine singură.

ADVERTISEMENT

Totuși, ultimele imagini făcute publice de cancan.ro, arată contrariul. Vedeta a fost surprinsă în brațele noului său iubit. Iar conform sursei citate anterior, băratul nu este unul oarecare.

Darcy Maxim este un afacerist de origine belgiană. El se intitulează „Real estate guy” și vinde case de lux, care valorează mii de euro, pe coasta Spaniei, în zonele Valencia și Alicante.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan și mogulul imobiliar fac cu schimbul și, dacă acum au fost văzuți sărutându-se și îmbrățisându-șe pe străzile din București, la începutul anului 2024, vedeta și-a petrecut câteva zile în Spania, în zona Costa Blanca, unde Darcy Maxim deține o afacere.

Relația ar data deja de câteva luni, însă artista preferă să-și țină ascunsă viața amoroasă. În plus, se concentrează în continuare pe carieră. Urmează să lanseze noi melodii și are programate mai multe concerte.

ADVERTISEMENT

Ce spunea vedeta despre viața sa amoroasă

Recent, Alexandra Stan spunea că nu îi este deloc ușor să găsească pe cineva cu care să rezoneze în totalitate. Cântăreața nu considera că acest lucru se datorează standardelor sale prea înalte, ci superficialității bărbaților.

„E greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți.

ADVERTISEMENT

Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc”, dezvăluia Alexandra Stan despre situația sa amoroasă, pentru sursa menționată anterior, înainte să fie surprinsă cu noul iubit.

ADVERTISEMENT