Life

Alexandra Stan, declarații sincere la doi ani de la divorț. De ce îi este greu artistei să își găsească un nou iubit

De ce nu are Alexandra Stan o relație, în prezent. Artista are o serie de motive care o fac să stea departe de orice posibil partener
16.01.2024 | 15:18
Alexandra Stan declaratii sincere la doi ani de la divort De ce ii este greu artistei sa isi gaseasca un nou iubit
De ce nu are Alexandra Stan o relație, în prezent. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Numele ei este sonor și peste hotare, acolo unde piesele sale sunt fredonate de milioane de fani. Însă, pe cât de bine i-a mers pe plan profesional, atât de mult au scârțâit lucrurile pe plan amoros.

Alexandra Stan preferă, în continuare, statutul de burlăciță

Alexandra Stan nu este cea mai norocoasă persoană atunci când vine vorba de relații. Din păcate, artista nu a întâlnit persoana care să fie sufletul ei pereche. Pentru că știe foarte bine ce are de oferit, nu este de mirare că vedeta are anumite pretenții.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de doi ani, Alexandra Stan lua pe toată lumea prin surprindere cu anunțul ei. La vremea aceea, vedeta era convinsă că sufletul ei pereche era Emanuel Necatu, cel care i-a devenit și soț.

Însă, pe cât de repede s-au aprins lucrurile între ei, pe atât de repede s-au și stins. Alexandra și Emanuel au fost căsătoriți doar câteva luni, dar se pare că a fost suficient pentru ca artista să își dea seama că nu se potrivesc.

ADVERTISEMENT

După divorț, a urmat o perioadă în care Alexandra Stan a căutat liniște și nu s-a implicat prea mult timp în nicio relație. La doi ani de la despărțire, artista continuă să fie singură, iar acest aspect nu o deranjează deloc.

De ce nu reușește vedeta să găsească un partener pe placul ei

Vedeta recunoaște că îi este foarte greu să găsească pe cineva cu care să se înțeleagă și să rezoneze în totalitate. De vină nu sunt standardele ei, ci faptul că din ce în ce mai mulți bărbați sunt superficiali.

ADVERTISEMENT

Artista crede că foarte puțini sunt cei care își propun și reușesc să o cunoască în totalitate. În general, mulți se mulțumesc cu imaginea de persoană publică pe care o au raportată la ea. Și, tocmai de aceea, preferă să nu se grăbească cu o nouă relație.

”E greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc”, a spus artista pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan pune foarte mult accent pe conexiunea umană și pe înțelegerea cu partenerul de viață. Artista a recunoscut că acum este mult mai matură, iar lucrurile materiale au ajuns să nu o mai impresioneze deloc.

Experiențele prin care a trecut i-au oferit vedetei multe lecții. Tocmai de aceea, a învățat ce aspecte să prioritizeze și ce anume este superficial. Însă, vedeta speră că la momentul potrivit va apărea și persoana care să o facă fericită.

ADVERTISEMENT