Life

Pe ce cheltuie Alexandra Stan foarte mulți bani. Artista a recunoscut: „N-am avut o educație financiară”

Alexandra Stan a recunoscut pe ce cheltuie sume mari de bani. Vedeta a fost sinceră și a dezvăluit, în cadrul unui podcast, că nu a avut o educație financiară.
06.12.2021 | 17:53
Pe ce cheltuie Alexandra Stan foarte multi bani Artista a recunoscut Nam avut o educatie financiara
Alexandra Stan a recunoscut pe ce cheltuie foarte mulți bani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a dezvăluit în ce investește foarte mulți bani. Vedeta susține că artiștii nu prea au fost susținuți în perioada pandemiei.

În cadrul unui podcast, cântăreața a recunoscut că a fost nevoită să facă unele compromisuri. Vedeta încearcă să fie cea mai bună versiune a ei și face tot posibilul să se schimbe în bine.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a recunoscut că a cheltuit sume mari de bani pe diverse lucruri. Printre acestea se numără accesorii, articole vestimentare sau de încălțăminte.

Pe ce cheltuie Alexandra Stan foarte mulți bani

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, însă pandemia de COVID-19 a adus provocări pentru toți artiștii în ultimii aproape doi ani.

ADVERTISEMENT

Blondina plătește foarte multe taxe și spune că artiștii oricum nu au fost ajutați prea mult în pandemie. În plus, ar vrea să învețe să-și investească mai bine banii.

Alexandra Stan consideră că existența artiștilor și entertanerilor a fost benefică mai ales pentru primele luni ale pandemiei, atunci când oamenii stăteau foarte mult în casă.

ADVERTISEMENT

„Sunt cheltuitoare, îmi place să-mi cumpăr chestii, dar n-am avut o educație financiară (…). Eu plătesc foarte multe taxe, nu am nicio schemă. În pandemie, noi artiștii nu prea am fost ajutați.

Mie mi se pare că dacă nu ar fi existat artiști și entertaineri, mai ales în primele luni de pandemie, când se stătea în casă, nu știu cum am fi trecut peste asta”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că a cheltuit, recent, o sumă mare de bani pe un accesoriu. Este vorba despre o geantă dint-o colecție Vintage din Tokyo, aparținând unui brand de renume. Artista a scos din buzunar 5.500 de euro pentru geanta respectivă.

Alexandra Stan a mai spus că și-a vândut mașina personală și este nevoită să circule cu cea a tatălui ei.

Îndrăgita cântăreață încearcă să devină cea mai bună versiune a ei și lucrează la acest lucru de câteva săptămâni.

„De două săptămâni am început să mă antrenez și să fac și niște meditații, tehnici de respirație.

Mi-am pus niște intenții, eu sunt foarte credincioasă. Trebuie să știi pentru ce te rogi, ‘doamne am nevoie de ajutor, și mi-am propus să fiu cea mai bună versiune a mea.

E foarte greu. Eu am mai făcut asta o dată și m-a ținut cinci ani, apoi m-am mutat în SUA opt luni și am făcut un album, dar m-am îngrășat zece kg, mi-am dat glanda peste cap”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT