Life

Regele Charles, noi roluri pentru membrii Familiei Regale. Ce se întâmplă cu Kate Middleton

Regele Charles le-a oferit noi titluri unor persoane ce fac parte din Familia Regală. Kate Middleton și Prințul William sunt pe listă.
24.04.2024 | 20:01
Regele Charles noi roluri pentru membrii Familiei Regale Ce se intampla cu Kate Middleton
Kate Middleton a primit un titlu nou de la Regele Charles. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regele Charles a oferit noi roluri importante celor din familia sa. Kate Middleton și Prințul Charles au primit, la rândul lor, titluri pe care le-au mai avut oameni mari din istoria Marii Britanii.

Kate Middleton, un nou titlu din partea Regelui Charles

Conform unui anunț oficial făcut de Palatul Buckingham, Regele Charles a oferit noi titluri unora dintre membrii familiei sale. Camilla, Regina consoartă, a fost numită  Mare Maestru și Prima sau Principala Mare Cruce a celui mai Excelent Ordin al Imperiului Britanic.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au purtat acest titlu înaintea sa mai sunt: Ducele de Edinburgh, bunica reginei – regina Mary de Teck, și regele George al VI-lea când era prinț de Wales. Pe de altă parte, Kate Middleton și soțul său au primit și ei noi roluri.

Prințul William este de acum Mare Maestru al Ordinului Bath. Ordinul a fost creat de Regele George I în 1725, dar există și ipoteza conform căreia acesta datează chiar din secolul al VIII-lea.

ADVERTISEMENT

El a fost acordat celor care făceau parte din armată sau persoanelor din serviciul civil pentru servicii exemplare. Maeștrii anteriori au mai fost Regele Charles când era Prinț de Wales, Prințul Henry, Duce de Gloucester și Prințul Arthur, Duce de Connaught și Strathearn.

Numire nouă pentru prințesă

Kate Middleton, care acum se luptă cu cancerul, a fost numită Companion Regal al Ordinului Companionilor de Onoare, ordin înființat de Regele George al V-lea în 1917. Scopul său era acela de a-i onora pe cei cu realizări remarcabile în domeniul artelor, științelor, medicinei și serviciului public.

ADVERTISEMENT

Adăugări au fost făcute de către Regele Charles și în ceea ce privește Ordinul Jartierei. Mai exact, Ducesa de Gloucester a devenit Royal Lady Companion în Ordinul Jartierei. Astfel, este posibil să-și facă debutul la ceremonia din 17 iunie.

Printre cei care fac parte din Ordin mai sunt Mareșalul Șef al Aviației, Lordul Peach- care a făcut parte din forțele armate britanice timp de 49 de ani și este trimisul special al prim-ministrului în Balcanii de Vest,  Lordul Kakkar și Lordul Lloyd-Webber.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Lord Lloyd-Webber este un compozitor de succes din Marea Britanie. El este autorul unora dintre cele mai importante și frumoase opere din întreaga lume.

ADVERTISEMENT