Life

Alexandra Stan rupe tăcerea și vorbește deschis despre fostele sale relații: „Nu am avut norocul…”

Alexandra Stan a spus adevărul despre situația sa amoroasă. Există sau nu un bărbat în viața artistei la momentul actual?
09.06.2023 | 18:42
Alexandra Stan rupe tacerea si vorbeste deschis despre fostele sale relatii Nu am avut norocul
Alexandra Stan a făcut dezvăluiri despre fostele relații. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexandra Stan a pus punctul pe i și a dezvăluit dacă este sau nu într-o relație. Artista nu a avut prea mult succes în dragoste, iar în urmă cu aproximativ doi ani a trecut printr-o divorț, deși credea că și-a găsit alesul.

Alexandra Stan a spus adevărul despre situația sa amoroasă

Pe 10 iunie 2023, Alexandra Stan împlinește 34 de ani, ocazie cu care vedeta a vorbit cu sinceritate despre viața sa. Dacă atunci când vine vorba de carieră ea se bucură de succes, piesele sale fiind cunoscute în plan internațional, o performanță la care mulți artiști vizează, viața personală nu e la fel e împlinită.

ADVERTISEMENT

În urmă cu nouă ani, a trecut prin unul dintre cele mai traumatizante episoade din viața sa. Iubitul și impresarul său de la acea vreme, Marcel Prodan a abuzat-o fizic. De atunci este foarte atentă cu persoanele care intră în viața sa.

În urmă cu câțiva ani, Alexandra Stan credea că și-a găsit fericirea și sufletul pereche și s-a căsătorit cu Emanuel Necatu. În 2021, însă, cei doi au divorțat. Iar artista dezvăluia că relația lor nu mai era una fericită. 

ADVERTISEMENT

De atunci, s-a spus despre ea că a avut mai mulți iubiți, astfel că vedeta s-a hotărât să spună adevărul despre situația sa amoroasă din prezent. „Sunt singură de mai bine de un an. Eu am fost mai mereu într-o relație.

Acum un an și ceva am decis și eu să fac o pauză. Eu sunt mai emoțională. Iar într-o relație mă descătușez. Și nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, Mă implic. Și mi-am zis să mă focusez acum pe muzică”, a declarat Alexandra Stan pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

De ce spune vedeta că nu a avut noroc în fostele relații

Mai mult, vedeta a dezvăluit că nu a avut ghinion numai atunci când vine vorba despre sentimente. Nu doar că nu și-a găsit fericirea în brațele foștilor iubiți, dar Alexandra Stan nici nu a fost răsfățată de aceștia așa cum și-ar fi dorit.

Cel mai de preț cadou l-a primit, de fapt, de la un amic, cu ocazia zilei de naștere, în urmă cu câțiva ani. „Nu am avut norocul de iubiți care să-mi facă daruri. Numai eu le făceam cadouri. Doar unul singur am avut care-mi mai făcea.

ADVERTISEMENT

Dar am primit de la un prieten foarte apropiat, Flavius, la 31 de ani, o tabletă ca un fel de bibelou, făcut din metal, unde scria vârsta mea, frumos ștanțată”, a dezvăluit Alexandra Stan despre foștii săi parteneri de viață.

ADVERTISEMENT