News

Alexandru Cumpănașu lansează un proiect pentru siguranța elevilor. Ce îi solicită ministrului de Interne

28.08.2019 | 09:18
Alexandru Cumpanasu lanseaza un proiect pentru siguranta elevilor Ce ii solicita ministrului de Interne

Alexandru Cumpănașu se va întâlni în cursul acestei zile cu ministrul de interne Mihai Fifor căruia îi va prezenta un proiect legat de siguranța elevilor. Totodată, unchiul Alexandrei Măceșanu îi va cere informații suplimentare legat de solicitările adresate către MAI.

Alexandru Cumpănașu a realizat proiectul ”Poliția școlilor” pentru siguranța elevilor

Unchiul Alexandrei Măceșanu se va întâlni la ora 13:00 cu ministrul de Interne Mihai Fifor căruia îi va prezenta proiectul ”Poliția școlilor”. Alexandru Cumpănașu vrea ca prin intermediul acestui proiect fiecare școală să aibă cel puțin un jandarm, spunând totodată că niciun om nu este atacat precum este el și vrea ca toți politicienii, polițiștii sau judecătorii care au făcut rău să plătească. În plus, Cumpănașu a mai spus că îi va solicita lui Mihai Fifor informații suplimentare despre memoriile pe care le-a depus la MAI.

„Mâine (c.n. miercuri) la ora 13:00 mă voi întâlni cu ministrul de interne pentru a-i prezenta proiectul Poliția Școlilor prin care fiecare liceu să aibe cel puțin un jandarm, dar și pentru a solicita informații suplimentare despre memoriile și solicitările mele de până acum adresate MAI. Dragi români, SISTEMUL MAFIOT a pus tunurile pe mine. Niciun om nu este atacat cum sunt eu! Aparent fără nici un motiv. Însă în fapt cei acre acționează la ordinul statului mafiot știu că în fiecare zi care trece am avansat 1 cm în mijlocul buboiului și este doar o problemă de timp până acumulez suficientă informație pentru a-l detona din interior la cel mai înalt nivel!”,  a scris Alexandru Cumpănașu pe contul de Facebook.

De asemenea, Cumpănașu a anunțat că va fi înființa un ONG-Antimafie. „Pentru început voi înființa un ONG-ANTIMAFIE care va avea reprezentanți până în ultima localitate din țara asta unde românii au fost umiliți, traficați, batjocoriți de statul român și MAFIA din fiecare localitate.”, a completat unchiul fetei de 15 ani.

Cumpănașu vrea ca toți care au făcut rău să plătească
Alexandru Cumpănașu va înființa un ONG-ANFIMAFIE. Sursa foto: fabricatinromania.info

Pe cine vrea Alexandru Cumpănașu să facă să plătească

„Vă rog să-mi scrieți aici pentru a vă alătura acestui demers uriaș de pulverizare a MAFIEI și NEDREPTĂȚII. Pentru cei acre vor să mă reprezinte în fiecare localitate vă rog să-mi scrieți aici: cumpanasualexandru@gmail.com. GATA. De la primarul din sat până la interlopii care ne răpesc copii niciun caz nu va mai rămâne anonim!!! Și niciun procuror, polițist, judecător, politician nu va rămâne nepedepsit pentru răul pe care vi l-au făcut. LUPTAȚI ALĂTURI DE MINE!!! ESTE O ȘANSĂ UNICĂ ACUM!”, a încheiat Alexandru Cumpănașu.

 

Tags: