Life

Alexia Eram, gafă monumentală într-o reclamă la un șampon. Minte tinerii de pe Instagram? – Foto

14.07.2020 | 20:53
Alexia Eram gafa monumentala intro reclama la un sampon Minte tinerii de pe Instagram  Foto
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a fost aleasă imagine în România a unui brand internațional de șampoane. Tânăra a postat o serie de fotografii de la shooting, imagini pentru care a primit mii de like-uri.

Fiica Andreei Esca promovează un șampon cu mândrie și susține prin imaginile în care apare că părul îi este atât de voluminos datorită produsului folosit, ceea ce nu pare să fie adevărat.

ADVERTISEMENT

În realitate, Alexia Eram are părul mult mai scurt și mult mai rar. În reclamă, cel mai probabil, ea poartă o perucă sau extensii care să-i facă părul mai voluminos în imaginile pentru campania lansată de brandul internațional de șampoane.

Alexia Eram, diferită în reclamă față de realitate

De asemenea, părul Alexiei este făcut bucle în reclama pentru brandul internațional, iar în realitate ea are părul drept. De altfel, fiica Andreei Esca nu are podoaba capilară atât de deasă și voluminoasă precum apare în reclama realizată recent.

ADVERTISEMENT
Fiica Andrei Esca, într-o reclamă pentru un brand important. Foto: Instagram
Fiica Andrei Esca, într-o reclamă pentru un brand important. Foto: Instagram

Totodată, ea a fost taxată de unul dintre fani, care i-a scris „Tu ar trebui să fii la izolare cu mă-**”.

De când a început să apară în spațiul public, Alexia Eram se bucură de celebritate, dar mai ales, profită de faptul că este fiica Andreei Esca, iar contractele de publicitate vin unul după altul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea se bucură de succes și pe Instagram, unde are peste 500 de mii de urmăritori.

Alexander Eram ar fi fost internat la Terapie Intensivă

Potrivit ultimelor informații în presă, soțul Andreei Esca ar fi fost infectat cu noul coronavirus și ar fi internat la terapie intensivă la Spitalul Monza din Capitală. Omul de afaceri ar fi contactat virusul la o petrecere de pe malul mării, în Olimp, unde au fost mai multe vedete, printre care și fiica lui, Alexia, dar și Andreea Esca.

Așadar, Sânziana Negru, Sînziana Sooper, Ioana Grama și  Alexia Eram i-au fost partenere de dans Andreei Esca la petrecerea de pe litoral. „ Cântăm în deschiderea Delia, pentru concerte vă rugăm luați legătura cu Andreea Esca.”, a scris Sânziana Negru pe rețeaua de socializare, în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

 „ Formația Superbe NonStop vă salută de pe litoral . Suscribe, follow, whatever.”, a scris Andreea Esca la postarea făcută de Sânziana Negru pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: