Life

Alexia Eram și Mario Fresh, despărțiți de Revelion! Ce au făcut cei doi în noaptea dintre ani

Alexia Eram și Mario Fresh au stat departe unul de celălalt în noaptea de Revelion, iar asta din cauză că iubitul fiicei celebrei Andreea Esca a avut alte obligații.
01.01.2024 | 11:52
Alexia Eram si Mario Fresh despartiti de Revelion Ce au facut cei doi in noaptea dintre ani
Alexia Eram și Mario Fresh, separați de Revelion / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de șapte ani, dat, totuși, în perioada Revelionului nu reușesc să fie împreună. Iar asta nu pentru că nu și-ar dori, ci din cauza obligațiilor pe care le are tânărul.

Alexia Eram și Mario Fresh, separați de Revelion

Alexia Eram și Mario Fresh au petrecut separat, și în acest an, Revelionul. Motivele nu sunt însă legate de relația pe care o au și care merge, susțin ei, de minune, ci sunt legate de meseria pe care o are iubitul fiicei Andreei Esca. Mai exact, la fel ca mai toți artiștii, noaptea de Revelion a fost, pentru el, una aglomerată.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh a susținut o serie de recitaluri, așa cum fac mai toți cântăreții de Revelion. Alexia însă a preferat să aibă parte de o noapte de distracție, alături de amicii ei, la o petrecere. Cu toate acestea, la miezul noții dintre ani, cei doi și-au făcut urările cuvenite și și-au mărturisit dragostea pe care și-o poartă reciproc.

Mai mult decât atât, cum abia au împlinit șapte ani de când sunt împreună, Alexia Eram și Mario Fresh și-au făcut o serie de urări, pe conturile de socializare, prin care își promit dragoste veșnică. ”La mulți ani! Te iubesc”, i-a transmis, de la depărtare, frumoasa Alexia iubitului ei.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani din cort, înainte de concert. Vă iubesc! Vă doresc sănătate! Pe restul vi le rezolvați oricum”, a transmis și Mario Fresh. Mai mult, el a postat și câteva fotografii alături de frumoasa fiică a Andreeei Esca, semn că s-a gândit tot timpul la ea chiar dacă erau departe unul de celălalt.

Ce spune Alexia Eram despre relația cu Mario

Chiar dacă s iubesc de șapte ani deja, cei doi nu par să aibă planuri pentru viitorul apropiat legate de o căsătorie. Sau de copil. De altfel, susținea Alexia Eram pentru Antena Stars, lucrurile sunt foarte liniștite între ei, iar planul lor este să se bucure doar de prezent.

ADVERTISEMENT

„Când ne căsătorim, când o să avem un copil. Lucrurile trebuie să se întâmple când trebuie să se se întâmple, suntem foarte tineri. Adică, ne întrebau asta de când aveam 18 ani, când facem un copil. Adică, pe bune, eram încă la facultate. Cred că toate vin la timpul lor. Momentan suntem foarte bine”, a declarat Alexia Eram pentru sursa citată.

De altfel, Andreea Esca este de aceeași părere. Și, cum deja Mario Fresh este, practic, parte a familiei, celebra știristă de la Pro Tv nu simte că ar fi cazul să pună presiune pentru ca cei doi să își legalizeze relația pe care o au de șapte ani.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atât timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca pentru Click.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților