Life

Cât de multă costă noua mașină pe care o conduce Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Îți cumperi lejer un apartament cu 2 camere de banii ăștia

Ce preț are noul autoturism cumpărat de Alexia Eram, fata prezentatoarei Andreea Esca. E cât un apartament cu 2 camere.
16.08.2023 | 14:45
Cat de multa costa noua masina pe care o conduce Alexia Eram fiica Andreei Esca Iti cumperi lejer un apartament cu 2 camere de banii astia
Ce preț are noul autoturism cumpărat de Alexia Eram, fata prezentatoarei Andreea Esca. E cât un apartament cu 2 camere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât de mult costă noua mașină pe care o conduce Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Îți cumperi lejer un apartament cu 2 camere de banii ăștia. Influencerița nu a ținut cont de finanțe pentru a-și satisface acest moft.

Ce preț are noul autoturism cumpărat de Alexia Eram, fata prezentatoarei Andreea Esca. E cât un apartament cu 2 camere

Ce preț are noul autoturism cumpărat de Alexia Eram, fata prezentatoarei Andreea Esca, achiziționat la scurt timp după încheierea filmărilor de la America Express – Drumul Soarelui. E cât un apartament cu 2 camere.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 22 de ani și-a făcut cadou o mașină de lux cu doar 2 săptămâni înainte de ziua de naștere. Vedeta este proprietara unui BMW M240i, în doi uși, care are un preț de pornire începând de la suma de 58.000 de euro.

Costul poate crește în funcție de dotările pe care le are vehiculul de lux care a înlocuit Golf-ul 6 din 2012 condus până acum de influenceriță. Și unde mai pui că participanta de la Pro TV are de gând să o tuneze și să-i schimbe culoarea.

ADVERTISEMENT

În acest sens trebuie să mai scoată din buzunar ceva bani, Alexia Eram dorind să sublinieze că nu a primit niciun leu de la părinții săi celebri: prezentatoarea Andreea Esca și omul de afaceri Alexandre Eram.

Cum își câștigă Alexia Eram banii

Alexia Eram a declarat în urmă cu ceva vreme că este independentă financiar de mulți ani. Fiica știristei Andreea Esca nu mai primește bani de la familia sa, pentru penthouse-ul său fiind nevoită să facă credit la bancă.

ADVERTISEMENT

Din fericire, tânăra de 22 de ani își câștigă singură veniturile datorită reclamelor pe care le face și conținutului pe care îl promovează pe social media. În plus, lucrează pentru revista condusă de renumita sa mamă.

„Am o casă frumoasă plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să îmi cumpăr ce îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai”, a mărturisit Alexia Eram la un moment dat în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă, scrie romaniatv.net.

ADVERTISEMENT