Life

Alexia Eram, gest disperat la America Express: ”Credeam că leșin”

Alexia Eram, moment neașteptat în competiția America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a simțit că o ia cu leșin.
12.12.2023 | 22:50
Alexia Eram gest disperat la America Express Credeam ca lesin
Alexia Eram, moment neașteptat în competiția America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a simțit că o ia cu leșin. Sursa foto: Instagram / a1.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Eram, gest disperat la America Express. Fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca, a crezut că leșină în timpul unei probe pe care o avea de dus la bun sfârșit împreună cu fratele ei mai mic, Aris.

Alexia Eram, moment neașteptat în competiția America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a simțit că o ia cu leșin

Alexia Eram a fost protagonista unui moment neașteptat în competiția America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a simțit că o ia cu leșin, după ce a dat totul pentru a se clasa printre primele 3 echipe ajunse la Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

Tânăra a vrut să se califice pentru jocul de amuletă și a încercat să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-și atinge țelul. Ambiția sa a fost observată și de alți participanți de la Antena 1, însă iubita lui Mario Fresh a fost la un pas să cedeze.

„Deci nu ne venea să credem cât de repede vine. A băgat… știi cum a venit, fulger”, a declarat Sânziana Negru, cu o mare admirație la adresa fiicei știristei de la Pro TV, Andreea Esca, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

„M-am pus pe jos pentru că efectiv credeam că leșin, atât de tare am alergat, dar noi uitasem să facem puzzle-ul foarte repede”, a mărturisit Alexia Eram, despre cursa de la America Express.

„Mamă când a ajuns, mai avea puțin și dărâma tot tabelul ăla. A venit ca nebuna la mine”, a spus extrem de uimit Aris Melkior, mai arată sursa menționată anterior. Cei doi frați și-au dorit enorm să câștige această probă.

ADVERTISEMENT

Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă

Alexia Eram au reușit să se califice pentru jocul de amuletă, lucru care i-a bucurat extrem de mult. Celelalte echipe de la America Express care au ajuns printre primii la Irina Fodor sunt compuse din Giulia Anghelescu -Vlad Huidu și Sânziana Negru – Laura Giurcanu.

În prezent, în competiția de la Antena 1 au mai rămas doar 6 echipe care luptă pentru marele premiu. Acesta este în valoare de 30.000 de euro, însă nu le va rămâne în totalitate câștigătorilor pentru că vor trebui să plătească taxe la stat.

ADVERTISEMENT

Suma care li se cuvine, de fapt, este de 27.000 de euro care se împarte la doi. Dezvăluirea a fost făcută de alți învingători de la America / Asia Express. Marea finală urmează să arate ce echipă s-a descurcat cel mai bine.

ADVERTISEMENT