News

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la CJ Timiș. ”Cred că a venit vremea schimbării în județul Timiș. Alin Nica m-a abordat să-l primim în PSD”

Alfred Simonis intră în competiție cu actualul deținător al funcției, Alin Nica. Proaspăt exclus din PNL, Nica este susținut de partidul lui Ludovic Orban
08.04.2024 | 16:16
Alfred Simonis sia lansat candidatura la CJ Timis Cred ca a venit vremea schimbarii in judetul Timis Alin Nica ma abordat sal primim in PSD
Alfred Simonis și-a lansat oficial candidatura la șefia CJ Timiș Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, și-a lansat oficial candidatura la alegerile locale, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea coaliției PSD-PNL.

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la CJ Timiș

În discursul prin care și-a anunțat candidatura, Alfred Simonis și-a prezentat și principalele 10 proiecte de investiții în Timiș, pe care echipa guvernamentală le-a dus la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

”Cred ca a venit vremea schimbării în judeţul Timiş. Timişul trebuie să recupereze anii pierduţi şi decalajele de judeţe mai mici şi sărace, are nevoie de oameni care ştiu să se bată pentru proiecte şi bani nu pentru funcţiile lor.

Eu asta am făcut în ultimii patru ani şi asta îmi doresc să fac în continuare şi vă anunţ că mă înscriu în competiţia electorală şi mă voi înscrie pentru a candida la preşedintia Consiliului Judeţean Timiş. (…)

ADVERTISEMENT

Nu întâmplător am ales Aeroportul Internațional Timișoara, pentru că, în urmă cu un an și două luni, vă promiteam, împreună cu Sorin Grindeanu, că acest terminal va fi construit.

La finalul lunii trecute, terminalul a fost inaugurat. În doar un an și o lună s-a reușit finalizarea acestei investiții, cel mai modern și singurul terminal exclusiv Schengen”, a declarat liderul PSD Timiș.

ADVERTISEMENT

Alin Nica, acuzat că a cerut să intre în PSD

Alfred Simonis a dezvăluit cu aceeași ocazie că a fost abordat, personal, de președintele CJ Timiș, Alin Nica, care i-a cerut să-l primească în PSD.

”Domnul Nica m-a abordat direct pe mine și prin intermediari să-l primim în PSD. Citez: ‘Aduc 15-17 primari și mă pui candidat din partea PSD, pentru că tu oricum nu vrei să lași a treia funcție în stat pentru Consiliul Județean. Astfel, PSD-ul va avea județul și eu sunt liniștit’. Asta s-a întâmplat”, a povestit Simonis.

ADVERTISEMENT

Candidatul PSD-PNL la CJ Timiș susține că pot depune mărturie lideri naționali ai PNL, cărora le-a spus acest lucru și alți colegi care au încercat intermedierea acestei discuții.

Alfred Simonis a mai declarat că își dorește o campanie care să fie bazată pe realizări și pe proiecte. ”În ultimele săptămâni, ați văzut din partea adversarilor noștri o singură poziție: pe cine să nu votați.

Să nu câștige Robu, să nu câștige Simonis, să nu câștige PSD și PNL. Dar, ce-ați făcut voi împreună patru ani, pentru ca oamenii aceștia să nu câștige sau să câștigați voi? Am constatat că nu există realizări.”

ADVERTISEMENT