Fotbal international

Ali Palabiyik va arbitra Lazio – CFR Cluj! Turcul a condus celebrul meci de tineret Portugalia – România

25.11.2019 | 14:57
Ali Palabiyik va arbitra Lazio  CFR Cluj Turcul a condus celebrul meci de tineret Portugalia  Romania
ADVERTISEMENT

Turcul Ali Palabiyik va arbitra meciul Lazio Roma – CFR Cluj, din etapa a cincea a Grupei E din Europa League. Ardelenii sunt calificați în proporție de 99% în 16-imile de finală ale competiției, după ce au acumulat nouă puncte în primele trei partide.

Ali Palabiyik va arbitra Lazio – CFR Cluj

UEFA a decis să-l delege la meciul Lazio – CFR Cluj pe turcul Ali Palabiyik, care va fi ajutat de asistenții Serkan Olguncan și Cem Satman, în timp ce Mete Kalkavan va fi rezervă. Centralul în vârstă de 38 de ani este arbitru FIFA de aproape cinci ani, iar în acest sezon a arbitrat întâlnirea RB Leipzig – Zenit din grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Despre Ali Palabiyik se poate spune că este arbitrul care l-a făcut mare pe portarul Ionuț Radu. El s-a aflat la centru la partida Portugalia – România, din preliminariile de tineret pentru Euro 2019, în care i-a eliminat pe Nedelcearu și Ivan și le-a dat gazdelor un penalty în minutele de prelungire la primul meci al lui Mirel Rădoi ca selecționer.

CFR Cluj a încasat peste 11 milioane de euro în acest sezon

Ionuț Radu a făcut minuni atunci, a parat și lovitura de pedeapsă și a păstrat victoria României cu 2-1 deschizând astfel drumul tricolorilor mici spre turneul final, acolo unde oamenii lui Mirel Rădoi au impresionat ajungând până în faza semifinalelor.

ADVERTISEMENT

Partida Lazio Roma – CFR Cluj, din etapa a cincea a fazei grupelor Europa League, se va disputa joi, 28 noiembrie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Ardelenii au încasat până acum peste 11 milioane de euro în acest sezon al cupelor europene.