Life

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, îngrijorată de momentul nașterii celui de-al doilea copil: ”Atâtea frici”

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, recunoaște că este îngrijorată de momentul în care va veni cel de-al doilea copil pe lume prin prisma fetiței lor, Zora.
21.08.2022 | 12:50
Alice Cavaleru sotia lui Vladimir Draghia ingrijorata de momentul nasterii celui deal doilea copil Atatea frici
Soția lui Vladimir Draghia, Alice Cavaleru, a vorbit despre dificultățile trăite de o mamă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia așteaptă ca, în curând, să se nască cel de-a doilea copil al lor. CU toate acestea, soția fostului câștigător al show-ului Exatlon, recunoaște că este îngrijorată de momentul în care va aduce pe lume al doilea copil. Motivul temerilor sale este legat de reacția Zorei, fiica lor de cinci ani.

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, discuții cu Zora, fiica lor

Alice Cavaleru a vorbit, pe conturile ei de socializare, despre ce lucruri se petrec înainte să devină, pentru a doua oară, mamă. Și, explică soția lui Vladimir Drăghia, Zora, fiica lor de cinci ani, pare să fie greu de convins să doarmă fără Alice.

ADVERTISEMENT

”Aseară am avut o discuție “grea” cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc. Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.

Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea. De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere”, spune Alice Cavaleru în lunga sa postare de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Faptul că Zora nu se poate desprinde de ea, recunoaște Alice, o pune într-o situație dificilă, cu atât mai mult cu cât, în curând, va naște cel de-al doilea copil, iar bebelușul va avea nevoie de mai multă atenție din partea ei.

Alice Cavaleru, despre fetița care urmează să se nască: ”O să fiu nevoită să o învăț să se desprindă de mine”

În postarea făcute de Alice Cavaleru este dezvăluit și faptul că va avea o fetiță pe care, spune soția lui Vladimir Drăghia, o va învăța, la fel ca pe Zora, să fie independentă.

ADVERTISEMENT

”O să mai am o iubită care o să-mi rupă sufletul în bucățele de fiecare dată când o să vrea să stea doar cu mine, iar eu o să fiu nevoită să o învăț să se desprindă de mine și să-și întindă aripile…”, mai scrie Alice Cavaleru.

În altă ordine de idei, recunoaște vedeta, o înțelege perfect pe Zora și motivele pentru care nu vrea să doarmă singură, micuța încercând să stea cât mai mult cu mama ei.

ADVERTISEMENT

”Atunci când eram mică îmi doream doar să stau cu mama mea. Pe la 6 ani am început să înțeleg că există pericole și că ea e mereu expusă la ele (conducea foarte mulți km în fiecare zi) și am trăit mulți ani cu teama că aș putea să o pierd.

A și avut un accident grav (nu conducea ea, ci tata) pe când eram eu la grădiniță. S-a întâmplat într-o noapte și am fost atât de șocată încât m-am prefăcut că dorm când a trecut pe acasă înainte să meargă la spital”, a mai scris Alice Cavaleru.

Soția lui Vladimir Drăghia: ”E grea meseria de mamă”

Alice Cavaleru recunoaște, la sfârșitul postării făcute despre experiența sa de mamă și de femeie însărcinată, că nu e deloc ușor pentru femei. Ba chiar, cu sinceritate, ea dezvăluie că de când are copil, viața i s-a schimbat complet.

”E grea meseria asta de mamă. Și nu din perspectiva energiei investite, ci din perspective mult mai profunde. O dată ce ai un copil, ca femeie cel puțin, nimic nu mai e la fel. Ești constrânsă de atâtea gânduri și de atâtea frici. Nu îți mai permiți riscuri. Un suflețel necopt depinde de tine…mai ales la nivel emoțional.

Gânduri grele care mă rup în bucăți și mă reconstruiesc mai puternică doar ca să fiu acolo unde e nevoie de mine”, a mai scris Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Cea mai proastă veste pentru șoferi. Îi va ustura la buzunar
Cea mai proastă veste pentru șoferi. Îi va ustura la buzunar
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați