Life

Alimentul consumat foarte des de români pe care îl găsești la raftul de la Lidl sâmbătă, 15 aprilie 2023. Prețul are o super reducere

Produsul achiziționat frecvent de oameni la preț accesibil la Lidl sâmbătă, 15 aprilie 2023. E perfect pentru masa de Paște.
14.04.2023 | 19:17
Alimentul consumat foarte des de romani pe care il gasesti la raftul de la Lidl sambata 15 aprilie 2023 Pretul are o super reducere
Produsul achiziționat frecvent de oameni la preț accesibil la Lidl sâmbătă, 15 aprilie 2023. E perfect pentru masa de Paște. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Alimentul consumat foarte des români pe care îl găsești la raftul de la Lidl în cursul zilei de sâmbătă, 15 aprilie 2023. Prețul are o super reducere, după cum arată reprezentanții lanțului de magazine pe site-ul oficial.

Produsul achiziționat frecvent de oameni la preț accesibil la Lidl sâmbătă, 15 aprilie 2023. E perfect pentru masa de Paște

Ceafa de porc este produsul achiziționat frecvent de oameni și care se găsește la preț accesibil la Lidl sâmbătă, 15 aprilie 2023. E perfect pentru masa de Paște, alături de cei dragi, pentru că poate fi gătit în mai multe feluri.

ADVERTISEMENT

Potrivit catalogului online, carnea este fără os și este feliată. Aceasta se poate achiziționa cu suma de 12,49 lei, după ce prețul inițial a fost de 16,49 lei. Mai exact, este vorba de o cantitate de 500 de grame, perfectă pentru patru porții.

Mai este cunoscută și sub numele de gât de porc, iar în Austria Schweineschopf. În Germania, ceafa de porc este conservată în saramură și poartă denumirea de Kasseler Kamm. Cea de calitate superioară are o culoare roz, în timp ce grăsimea este de un alb pur.

ADVERTISEMENT

În plus, carnea care se găsește la Lidl înainte de sărbătorile pascale are un conținut de grăsime de 10-15%. Asta înseamnă că este deosebit de suculentă și aromată atunci când este gătită, prăjită pe grătar sau înăbușită.

Ceafa de porc, păstrare în frigider și congelator

Ceafa de porc se păstrează la frigider o perioadă destul de scurtă, 1-2 zile. Asta înseamnă că trebuie să se gătească întotdeauna la scurt timp după ce a fost cumpărată din comerț. Se ține în cea mai rece zonă a aparatului frigorific, deasupra lădiței cu legume.

ADVERTISEMENT

Se ține într-un recipient sigilabil cu o farfurie întoarsă în interior după ce a fost despachetată. De asemenea, carnea se poate congela pentru o perioadă de maxim 6 luni. Se poate pregăti în multe feluri diferite.

Lidl, super weekend. Ce mai pot cumpăra românii

Lidl mai anunță pe pagina oficială că sunt foarte multe promoții în super weekend, mai ales că duminică, 16 aprilie 2023, toate magazinele sunt închise. Așadar, în Sâmbăta Mare românii pot cumpăra alimente la preț redus.

ADVERTISEMENT

Printre acestea se numără ceafa țărănească și cotletul țărănesc care se vând cu 3,15 lei o sută de grame, dar și tortul cu ciocolată și aromă de vanilie care are prețul de 23,99 lei. În plus, un bax de 6 beri costă 19,95 lei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori