Life

Lidl bagă luni, la reducere, legumele și fructele cumpărate de toții români. Care e prețul special

Lidl începe săptămâna cu noi oferte. Fructe, legume, dar și alte numeroase produse sunt reduse. Stocurile sunt de asemenea limitate.
09.04.2023 | 18:25
Lidl baga luni la reducere legumele si fructele cumparate de totii romani Care e pretul special
Lidl bagă luni, la reducere, legumele și fructele cumpărate de toții români. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl vine cu un nou catalog la început de săptămână. Astfel, fructele și legumele sunt la reducere în următoarele zile. Retailerul aduce și câteva noutăți pe rafturile magazinelor sale, iar reducerile ajung chiar și până la 45% la anumite produse.

Produsele aflate la reducere în magazinele Lidl

Chiar înainte de Paște, în Săptămâna Luminată, Lidl a lansat un nou catalog de oferte. Românii care vor să achiziționeze toate produsele de care au nevoie pentru sărbători sunt invitați în magazine. Au o gamă largă de produse din care pot alege.

ADVERTISEMENT

Reducerile variază între 20 % și chiar și 45% la anumite produse. Spre exemplu, un sac de cartofi de cinci kilograme de la Lidl costă doar 14,99 lei. Stocul este însă limitat, după cum subliniază retailerul în catalogul său.

Tot în această săptămână, lămâile bio sunt și ele la o reducere de 33%. Vorbim despre un preț de 4,99 lei în loc de 7,49 lei, prețul anterior. Și merele Crimson Snow sunt la ofertă la Lidl și pot fi achiziționate pentru doar 6,99 lei, în loc de 8,99 lei.

ADVERTISEMENT

Salata verde cu rădăcini, perfectă pentu o masă delicioasă de Paște se află și ea în catalogul Lidl pentru următoarea săptămână. Aceasta costă 3,99, fiind redusă cu 33%, de la prețul inițial de 5,99 lei. Iar pentru iubitorii de fructe, strugurii albi fără sâmburi sunt și ei reduși.

Un kilogram costă doar 14,99 lei. Stocul este însă limitat, la fel ca și în cazul roșilor. Roșiile cherry cu ciorchine de la Lidl se vând caserolă de 500 de grame și costă doar 9,99 lei. Iar pentru cei care vor să se apuce deja de gătit, Lidl vine cu o nouă gamă la înaintare.

ADVERTISEMENT

Noi produse marca Florin Dumitrescu în magazine

De la mixere până la tigăi și cuțite, toate din parca Master Pro, by Chef Florin Dumitrescu, juratul e la Chefi la Cuțite. Toți cei care strâng 10 puncte prin aplica Lidl Plus le pot achiziționa cu o reducere de 45%. Vorbim despre un set de cuțite, redus de la 89,99 lei la 49,99 lei.

De asemenea, o tigaie în care poți prepara mâncăruri delicioase costă doar 69,75 lei, redusă de la 145 lei, conform catalogului Lidl.  Iar pentru iubitorii de carne, Lidl vine cu o reducere la mix grill pui-porc. 100 de grame costă doar 2,49 lei, iar stocurile sunt de asemenea limitate.

ADVERTISEMENT

Micii de vită și de porc sunt reduși și ei cu 23%. 1 kg costă doar 12,99 lei, în loc de 16,99 lei, prețul anterior. Pulpele de pui superioare cu os se găsesc și ele pe rafurile Lidl în următoarea săptămână. 100 de grame costă doar 2,39 lei, iar stocul este limitat.

ADVERTISEMENT