Life

Alimentul la care a renunțat Catinca Roman. A slăbit 15 de kilograme după ce nu le-a mai mâncat

Catinca Roman a dezvăluit cum a reușit să slăbească 15 kilograme. A renunțat la un aliment, iar grăsimea a început să se topească.
10.08.2023 | 00:10
Alimentul la care a renuntat Catinca Roman A slabit 15 de kilograme dupa ce nu lea mai mancat
Cum a slăbit Catinca Roman 15 kilograme. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Catinca Roman a reușit să slăbească și să aibă silueta la care a visat mereu. Vedeta a explicat că de-a lungul anilor s-a tot confruntat cu fluctuații de greutate, dar acum consideră că a ajuns la un echilibru. Ce aliment a eliminat din dieta sa.

Cum a reușit Catinca Roman să slăbească 15 kilograme

În ciuda a tot ce se întâmplă acum în viața ei, Catinca Roman are și motive de bucurie. Pe de o parte,  și-a pierdut tatăl biologic, iar acum a ajuns la cuțite cu sora ei, Oana Roman, care a acuzat-o că nu o interesează de mama lor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, însă, creatoarea de modă și-a îndeplinit un vis: acela de a slăbi. În prezent, are silueta pe care și-a dorit-o întotdeauna și a explicat ce a făcut pentru a avea rezultate. Este mult mai atentă la ceea ce mănâncă, dar asta nu înseamnă că neglijează mișcarea.

Din programul zilnic fac parte antrenamentele, iar când nu reușește să ajungă la sală, merge pe bandă acasă. Catinca Roman a dezvăluit că după ani de zile în care a avut fluctuații de greutate, a găsit un echilibru.

ADVERTISEMENT

Urmează un regim alimentar bazat pe nevoile ei, care îi permite să-și facă și poftele și nu se mai simte vinovată atunci când din mănâncă „un dulce”. Iar de când a dat jos numărul de kilograme dorit, a început să mai reducă din restricții, dar nu exagerează.

„Toată viața am avut oscilații de greutate, ori eram foarte grasă, ori foarte slabă. Și cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice (…) Eu mâncam compulsiv și în momentul în care mi-am reglat anumite probleme de genul, m-am liniștit și cu mâncarea.

ADVERTISEMENT

Ăsta a fost primul pas. Iar al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting. Nu sunt miracole și nici nu e bine. Se vede în timp. Slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat. S-au topit depunerile de grăsime și până la urmă, nu kilogramele sunt importante”, a explicat Catinca Roman la Antena Stars, citată de spynews.ro. 

„E foarte important ce mâncăm”

În prezent, Catinca Roman a mănâncă orice își dorește, dar are grijă la combinații, după ce o perioadă a renunțat la dulciuri sau alimente nesănătoase. „Merg la sală, în general. Mai fac și acasă bandă, să ard calorii.

ADVERTISEMENT

Rar forță fac doar cu greutatea corpului sau cu greutăți foarte mici. E foarte important ce mâncăm, la fel ca sportul și una fără alta nu prea merge. Nu sunt pofticioasă.

Nu mai sunt. Pentru că acea compulsivitate venea tot pe baza unor nesiguranțe, dar acum mănânc orice, în cantități limitate și sunt atentă la combinații”, a completat Catinca Roman.

ADVERTISEMENT