Life

Catinca și Oana Roman, în continuare certate. Ce a dezvăluit creatoarea de modă despre sora mai mică

Catinca și Oana Roman nu au trecut peste replicile aprinse. Ce a scos la iveală designerul despre sora mai mică și mama lor.
17.07.2023 | 15:25
Catinca si Oana Roman in continuare certate Ce a dezvaluit creatoarea de moda despre sora mai mica
Catinca și Oana Roman nu au trecut peste replicile aprinse. Ce a scos la iveală designerul despre sora mai mică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Catinca și Oana Roman sunt în continuare certate. Ce a dezvăluit creatoarea de modă despre sora mai mică, rodul iubirii din Mioara și Petre Roman. Vedeta și influencerița nu au căzut la pace până în aceste momente.

Catinca și Oana Roman nu au trecut peste replicile aprinse. Ce a scos la iveală designerul despre sora mai mică

Catinca și Oana Roman nu au trecut peste replicile aprinse pe care și le-au spus în ultima perioadă, majoritatea având legătură cu mama lor. Designerul a scos la iveală un amănunt important despre sora mai mică.

ADVERTISEMENT

Renumitul designer și-a dorit enorm să nu fie singură la părinți și dorința i s-a îndeplinit. Vedeta susține că îi poartă o iubire mare influenceriței și este ferm convinsă că lucrurile se vor așeza în favoarea lor în curând.

„Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri. La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea.

ADVERTISEMENT

Mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva. Trebuie cineva să facă primul pas”, a declarat Catinca în emisiunea WowNews, unde a discutat și despre mama sa.

Catinca, despre ultima vizită la mama sa

Catinca a fost întrebată și despre ultima vizită la mama sa, după ce a fost acuzată de Oana Roman că nu a mai văzut-o de peste un an. Blondina a mers la ea în urmă cu mai bine de o lună, când era internată la Spitalul Floreasca.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a Mioarei Roman este una destul de bună, susține fiica sa mai mare. Creatoarea de modă a mai subliniat că boala de care suferă fosta profesoară de limba arabă este una cumplită și care nu are tratament.

„În ciuda problemelor de sănătate inerente afecțiunii pe care o are s-a ținut bine. Din păcate, boala aceasta este necruțătoare și nu prea există leac pentru ea, dar atâta timp cât este bine îngrijită, cred că cea mai importantă e calitatea vieții”, a mai spus Catinca.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Petre Roman este internată de o perioadă foarte lungă într-un centru de bătrâni, unde este îngrijită ca la carte. Oana Roman este mulțumită de clinică și de angajații care o supraveghează pe mama sa.

ADVERTISEMENT
Tags: