Life

Alimentul la care Andreea Esca nu poate renunța: ”Îmi place foarte mult”. Cum se menține în formă vedeta

Andreea Esca a dezvăluit secretele siluetei sale. De asemenea, vedeta Pro Tv a spus și care este alimentul la care nu poate renunța.
11.06.2023 | 21:52
Alimentul la care Andreea Esca nu poate renunta Imi place foarte mult Cum se mentine in forma vedeta
Alimentul la care Andreea Esca nu poate renunța. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca are 50 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Vedeta reușește să se mențină în formă în continuare și arată impecabil. În spatele aspectului ei fizic însă, stă o muncă destul de complexă, după cum spune chiar ea.

Cum se menține în formă Andreea Esca

Andreea Esca a apelat la ajutorul unui nutriționist pentru a se menține în formă. În urma unor analize făcute, vedeta a primit o dietă, ale cărei reguli le-a respectat cu strictețe. Totodată, ea a înțeles că niște simple reguli alimentare pot ajuta enorm.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv mănâncă mai puțin și de asemenea, are grijă să nu combine alimente. Spre exemplu, un șnițel de pui nu va merge niciodată alături de niște cartofi prăjiți, fără să afecteze silueta.

Deși o astfel de combinație este un gustoasă însă, ea nu ajută prea mult în procesul de slăbire. De asemenea, vedeta a mai adăugat și că un alt lucru important este cantitatea de mâncare pentru un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

”Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple. Adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi”, a dezvăluit vedeta.

La ce aliment nu poate renunța vedeta

La ce alimente a renunțat Andreea Esca și de la ce nu poate să se abțină? Fiecare persoană în parte are slăbiciunile ei. Prezentatoarea de la Pro Tv recunoaște însă că zahărul și dulciurile nu o atrag deloc.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a mai consumat dulciuri, a redus cantitatea de carne la jumătate, însă nu poate să renunțe la pâine deloc. Adoră pâinea, astfel că măcar seara alege să mănânce o felie de poftă.

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

ADVERTISEMENT

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a mai povestit Andreea Esca pentru click.ro.

ADVERTISEMENT