Life

Andreea Esca face furori la sală. Vedeta Pro Tv este un adevărat instructor de fitness la 50 de ani

Andreea Esca are 50 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Vedeta Pro Tv știe cum să se mențină în formă și arată impecabil.
16.03.2023 | 13:53
Andreea Esca face furori la sala Vedeta Pro Tv este un adevarat instructor de fitness la 50 de ani
Andreea Esca face furori la sala de fitness la vârsta de 50 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Colaborează cu cei de la Pro Tv de mai bine de două decenii, iar pentru unii pare neschimbată. Evident, în spatele unui aspect fizic de invidiat se ascunde și foarte multă muncă.

Ce exerciții face Andreea Esca la sală

Recent, vedeta a publicat mai multe imagini pe contul ei de socializare. Nu e de mirare de ce Andreea Esca arată atât de bine la cei 50 de ani ai săi. Vedeta are un corp tonifiat, însă și exercițiile pe care le face sunt destul de complicate și pot fi pentru unii de-a dreptul imposibile.

ADVERTISEMENT

Conform imaginilor postate, Andreea Esca se poate declara un adevărat instructor de fitness. Iar asta au observat-o cu siguranță și cei care o urmăresc pe Instagram. Vedeta Pro Tv execută niște exerciții destul de complicate. Chiar dacă Alexia Eram încearcă și ea să țină pasul, s-ar părea că mama sa i-a luat-o cu mult înainte.

”Greu la deal, dar nu mă las! «Nu te lăsa ca un câine la doi câini!» Nu mai știu de unde știu vorba asta”, a fost mesajul vedetei, din sala de forță. Iar imaginile au devenit virale pe internet. Nu puțini sunt cei care au lăudat-o pe vedetă pentru curajul ei.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca face furori la sala de fitness la vârsta de 50 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Andreea Esca face furori la sala de fitness la vârsta de 50 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Andreea Esca poate să facă lumânarea cu lejeritate. De asemenea, vedeta are un antrenament cât se poate de complex, dar și dificil. Se folosește de anumite aparate de la sală, iar faimoasa bilă de gimnastică nu lipsește nici ea din programul vedetei Pro Tv.

Prezentatoarea de la Pro Tv are un regim alimentar variat

Să nu uităm că dincolo de exercițiile fizice, Andreea Esca este atentă și la capitolul alimentație. La un moment at, vedeta spunea că a apelat la același nutriționist la care a mers și fiica ei, Alexia, care de altfel arată impecabil. Specialistul a ajutat-o pe vedetă să aibă un regim variat, astfel încât să nu se plictisească.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în urma unor analize făcute, vedeta a ajuns să primească și dieta perfectă pentru ea, astfel că reușește să se mențină în formă prea mult efort. Andreea Esca a învățat și niște reguli alimentare simple și totodată este foarte atentă și când vine vorba de cantitate.

”Am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist (…) care m-a ajutat foarte mult și după aceea am mers la un alt medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă.

ADVERTISEMENT

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel, povestea vedeta la un moment dat pentru Click!

ADVERTISEMENT