Life

Alimentul pe care-l mănâncă Dorel Vișan în fiecare dimineață. Așa se menține tânăr și la 86 de ani

Alimentul consumat de Dorel Vișan în fiecare dimineață. Acest produs îl ajută să se mențină tânăr pe actor, la 86 de ani.
19.08.2023 | 08:30
Alimentul pe carel mananca Dorel Visan in fiecare dimineata Asa se mentine tanar si la 86 de ani
Cum se menține Dorel Vișan tânăr, la 86 de ani. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dorel Vișan a dezvăluit care e alimentul pe care îl consumă în fiecare dimineață. Produsul respectiv îl ajută să se mențină tânăr și spune că efectele sunt garantate.

Alimentul pe care Dorel Vișan îl consumă în fiecare dimineață. Îl ajută să se mențină tânăr

Îndrăgitul actor este într-o formă foarte bună, la cei 86 de ani ai săi, și a dezvăluit care este secretul său. Dorel Vișan are o rețetă foarte simplă, care este accesibilă pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, actorul ține, în fiecare an, o dietă bazată pe castravete verde, pe care îl mănâncă dimineața, pe stomacul gol. Se pot folosi sare sau ulei de măsline și chiar alte ingrediente, în funcție de gusturile fiecărei persoane.

“În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, a declarat actorul pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În plus, este o cură potrivită mai ales primăvara și vara. Un aspect care contează foarte mult, în opinia actorului, este originea castravetelui. Dorel Vișan are propriile sale culturi în apropiere de Cluj, așa că este sigur de faptul că legumele sunt naturale.

“Eu am propriile sere, lângă Cluj, acolo unde de câțiva ani buni îmi plantez propria recoltă. Acolo am și roșii, și castraveți verzi. Se pot mânca unul sau mai mulți pe zi, după puterile fiecăruia.

ADVERTISEMENT

În fiecare primăvară și vară fac așa ceva în fiecare dimineață și vă asigur că rezultatele sunt bune. Mă ajută să nu îmbătrânesc poate la fel de repede (…)”, a adăugat acesta.

Ce spune Dorel Vișan despre produsele din comerț

Totodată, Dorel Vișan nu este de acord cu produsele existente la supermarketuri. Actorul consideră că doar alimentele naturale sunt sănătoase și nu cele din comerț, despre care spune că pot provoca probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

“Lumea s-a schimbat și ce-a fost verde s-a uscat. La noi, în magazine cumperi moartea cu căruciorul. Atunci când lumea își umple cărucioarele cu tot felul de lucruri în mai toate magazinele astea moderne nu realizează că faci de fiecare dată un pas mic spre moarte!”, a mai spus îndrăgitul actor.

Dorel Vișan are propria seră la doar 30 de kilometri de Cluj. Actorul cultivă anual roșii, ardei grași, castraveți verzi, ceapă și spanac, dar are planuri și pentru recolta de toamnă.

ADVERTISEMENT
Tags: