Life

Alin Chirilă, distrus de colegi după ce l-a votat pe Dan Ursa la Survivor: „Îl jignesc pe Iuda dacă îl compar cu tine”

După ce Alin Chirilă a acționat pe la spatele grupului și l-a votat pe Dan Ursa spre eliminare, fosta echipă de la Survivor l-a pus la zid.
12.04.2023 | 17:30
Alin Chirila distrus de colegi dupa ce la votat pe Dan Ursa la Survivor Il jignesc pe Iuda daca il compar cu tine
Alin Chirilă a fost pus la zid de colegii de la Survivor după ce l-a votat pe Dan Ursa. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Chirilă și-a pus colegii de la Survivor România în cap după ce l-a votat pe Dan Ursa la consiliul de eliminare. Imediat ce au au ajuns în tabără, foștii Războinici i-au cerut socoteală, în frunte cu Robert Moscalu, care a promis că își va lua revanșa pentru trădare.

Alin Chirilă și-a pus în cap echipa de la Survivor România. Ce s-a întâmplat în tabără după consiliu

Alin Chirilă i-a convins pe foștii Războinici că se alătură strategiei lor, dar l-a finalul consiliului de eliminare a schimbat jocul și l-a votat pe Dan Ursa. Robert Moscalu i-a promis că vor discuta mai multe când ajung în tabără, ceea ce s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

„Aline, bună strategia ta, ca lumea rău. Dar când l-ai făcut pe Dan fals, tu erai acolo. Nu m-a deranjat că l-ai votat, dar ne-ai luat de proști. Acum cine e mincinos?

Tu trei luni ai fost omul ăla bun. Și dintr-o dată, Iuda. Iuda e pistol cu apă. Îl jignesc pe Iuda dacă îl compar cu tine. Ai mințit șase oameni”, i-a strigat, dezamăgit, Robert Moscalul.

ADVERTISEMENT

Alexandra Porkolab, atac dur la Alin Chirilă: ”Ne-a dus cu preșul”

Lui i s-a alăturat și cel care a avut și cel mai mult de suferit în toată ecuația. Dan Ursa i-a reproșat lui Alin Chirilă faptul că nu a fost asumat și că și-a făcut strategia „prin minciună”. A doua zi, discuțiile au continuat încă de la prima oră.

„Cred că Aladin e mic copil, cum se plimbă el cu preșul, comparativ cu cum ne-a plimbat Alin, cum ne-a dus cu preșul pe noi. Ne-a făcut grămadă. Când am auzit, ‘Nominalizarea mea este Dan’, mi-a căzut fața”, a spus Alexandra Porkolab.

ADVERTISEMENT

„Când mi-am auzit numele din gura lui Alin, aveam acele mici bănuieli pe care nu voiam să le cred. Am fost puțin surprins și dezamăgit pentru colegi. Pentru că nu m-a mințit doar pe mine, ne-a mințit pe toți”, a afirmat Dan Ursa, după ce s-a gândit peste noapte la ce s-a întâmplat.

Alin Chirilă: „Voi ați făcut strategie cu mine?”

Cu lacrimi în ochi, Robert Moscalu i-a reproșat că și-a încălcat promisiunea făcută echipei de la Survivor România. Însă luptătorul l-a întrerupt în mijlocul discursului. „Voi ați făcut strategie cu mine ieri? Dar data trecută, săptămâna trecută, când l-ați votat pe Remus, cu mine de ce n-ai făcut strategia?”, spune Alin Chirilă.

ADVERTISEMENT

„Noi, ca și foști Războinici, am promis ceva, nu votăm Războinici. Și uite că Alin s-a dovedit a fi Iuda, dar cu 20 de arginți. A fost un fel de șarpe. A fost josnic ce a făcut.

Ne-a trădat pentru noi, ca și echipă, pentru Remus. Nu ești doar mincinos. Și parșiv și fals. Tu m-ai jignit de trei ori, eu măcar te caracterizez cum te vede și lumea”, a reacționat fostul Războinic.

Alin Chirilă deschide un subiect sensibil la Survivor. A adus-o în discuție pe mama decedată a lui Robert Moscalu

În fața acuzelor, Alin Chirilă a deschis un subiect sensibil pentru Robert Moscalu. A vorbit despre mama decedată a acestuia. „Vezi că e cineva acolo, sus, care ți-e drag ție și te vede. Și nu o să fie prea mândră cu copilul ei. Vezi că minți. Asumă-ți când spui chestiile astea”, l-a avertizat el, susținând că Robert a afirmat că îl va nominaliza, la rândul său, dacă o să aibă imunitate.

Colegii au intervenit imediat. Dan Ursa și Alexandra Porkolab i-au atras atenția lui Alin Chirilă că nu este normal să o aducă în discuție pe mama colegului său de la Survivor. Dar Robert Moscalu nu a mai putut continua discuția.

„Să ataci așa, a fost josnic. Am răbufnit și eu în plâns, că e normal. Nu vreau să cad de victimă. Eu am venit aici să fiu Războinic, să lupt. N-am spus niciodată viața mea personală.

N-am spus cât de greu mi-a fost în copilărie, cu ce m-am luptat și cât de greu e să-ți pierzi mama. Eu nu mai am obiectiv trofeul. Am obiectiv să-l dau afară pe Alin”, a spus Robert Moscalu după ce sentimentele i-au fost rănite de Alin Chirilă la Survivor.

Tunurile s-au mutat pe Ionuț Iftimoaie. De ce regretă că a rezistat atâta timp la Survivor

De la scandalul cu Alin Chirilă, concurenții de la Survivor și-au mutat atenția către Ionuț Iftimoaie. A ieșit la iveală faptul că, într-adevăr, avea o înțelegere cu foștii Războinici și trebuia să-l voteze tot pe Kamara. Totuși, cum fostul său grup i-a cerut să i se alăture, a făcut-o.

„Din lac în puț sau din puț în lac, nici eu nu mai știu. Cum mă învârt, deranjez. Orice aș face, nu e bine. Dacă Alin m-ar fi ascultat în consiliu și m-ar fi nominalizat, cum l-am și rugat, de altfel, la vot aș fi intrat eu cu Kamara.

Eu vreau să decidă publicul dacă merităm să stăm aici. Indiferent de ce spuneți eu, pentru mine, din punct de vedere sportiv, în această competiție nu avem ce să căutăm în săptămâna 14. Ce mi-a trebuit mie? Trebuia să mă cer acasă. Stau eu să mă cert cu toată lumea. 

Sunt două persoane care de săptămâni întregi m-au jignit în continuu. Nu știu nici eu cum să mai tolerez atâta jignire și atâta umilință. Mi-am dorit să plece Remus și cea de-a doua persoană este Kamara”, a spus Ionuț Iftimoaie, în timp ce din toate părțile era catalogat drept trădător. 

ADVERTISEMENT