Life

Ionuț Iftimoaie, umilit la Survivor. Nimeni nu vrea să îl mai vadă pe fostul campion: „Este un trădător”

Din fost campion, Ionuț Iftimoaie a ajuns într-o situație umilitoare la Survivor România! Concurenții refuză să-l ia în echipă.
05.04.2023 | 16:00
Ionut Iftimoaie umilit la Survivor Nimeni nu vrea sa il mai vada pe fostul campion Este un tradator
Ionuț Iftimoaie, momente stânjenitoare la Survivor România. Foto: colaj Fanatik/ capturi Voyo
ADVERTISEMENT

Concurenții de la Survivor România s-au pus împotriva lui Ionuț Iftimoaie. Foștii Faimoși îl reneagă, mai ales după ce i-a trădat votând-o pe Carmen pentru eliminare. Dar nici Războinicii nu se bat pentru a-l avea în echipă. Fostul campion este ales pentru că trebuie, ultimul, dar chiar și așa, nu intră prea des pe traseu.

Ionuț Iftimoaie, umilit crunt la Survivor România. Concurenții fug de el

Ionuț Iftimoaie nu a avut parte de un parcurs așa cum îl visa la Survivor România 2023. La scurt timp după ce concursul a început, s-a accidentat destul de rău la mână. Astfel, timp de câteva săptămâni bune a fost mai mult spectator, privindu-i pe Faimoși cum intră pe tren.

ADVERTISEMENT

Încă de pe atunci, unii concurenți afirmau că nu-l votează spre eliminare de teamă ca nu cumva să fie ei taxați de public. Totuși, în ultima perioadă, situația a luat o întorsătură drastică, mai ales după unificare.

Scandalul avut cu Kamara la petrecere l-a tras în jos, iar faptul că a și-a trădat grupul și a nominalizat-o pe Carmen Grebenișan, a fost picătura care a umplut paharul. 

ADVERTISEMENT

După consiliu, spiritele s-au încins în junglă. Strategiile și modul în care unele persoane au făcut jocurile pe la spate au ieșit la iveală. Remus a continuat scandalul cu Dan Ursa și s-a dovedit că Ionuț Iftimoaie s-a aliat cu foștii Războinci, iar Alin Chirilă a aflat ultimul despre planurile celor cărora le-a fost căpitan.

În timp ce Robert Moscalu spunea că sportivul l-a trădat și s-a aliat cu Boroiu: „Lasă, că o să-ți iei țeapă de la toată lumea! Dacă mă trădează, o să pornesc iadul!”, Carmen Grebenișan voia să înțeleagă cum a ajuns victimă colaterală.

ADVERTISEMENT

„Este numit de către toți un trădător”

Se pare că pe insulă s-a vorbit toată săptămâna despre votul comun. Acesta trebuia să se îndrepte către Ionuț Iftimoaie, iar situația s-a schimbat brusc. Fostul campion a vrut să întoarcă discuția în favoarea lui, dar nu i-a ieșit.

„Ionuț nu este o victimă. Ionuț este cel mai mare manipulator. Ionuț este numit de către toți un trădător. Ăsta e adevărul. El a zic că urăște trădătorii, din păcate, noi asta simțim față de el. Faptele au vorbit de la sine. Pentru că vorbele lui sunt goale și ne-am lăsat convinși de fapte”, a spus, vizibil afectată, Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie se apără și spune că oricum nu votul său a fost decisiv. Totuși, Ștefania Stănilă a plusat cu o dezvăluire: „Deci, Ionuț, înainte e consiliu, s-a dus la Kamara și i-a spus că nu-l votează.

După care, când am intrat în consiliu, s-a dus la Carmen și i-a zis că-l votează pe Kamara. Dar, de fapt, el a votat-o pe Carmen în ideea să iasă Remus”.

„Ionuț Iftimoaie e trădătorul echipei. A votat-o pe Carmen și nu a adus niciun argument. N-a avut nicio treabă. Sigur a vorbit cu cei din fosta mea echipă a Războinicilor. A făcut strategiile cu ei fără ca nici măcar eu să știu. L-au integrat pe Ionuț Iftimoaie mai mult decât pe mine”, a afirmat și Alin Chirilă.

Căpitanii nu au vrut să joace cu Ionuț Iftimoaie în echipă la Survivor România

Întrebat de Daniel Pavel înainte de joc ce se petrece, Ionuț Iftimoaie a susținut: „Este o strategie care a dat roade. Și ce a dat roade mie îmi convine”. Totuși, realitatea arată că situația s-a întors împotriva sa.

La jocul pentru recompensă, căpitani de echipă au fost Dan Ursa, purtătorul de colan, și Bianca Patrichi. Iar când și-au ales echipele, Ionuț Iftimoaie a rămas ultimul, așa cum s-a mai întâmplat anterior. Remus Boroiu a fost ales de Dan Ursa înaintea lui, deși și-au aruncat cuvinte grele.

„Îs foarte dorit eu în ultima perioadă”, a remarcat Ionuț Iftimoaie. „Te iubește toată lumea Ionuț! Se bate lumea pe tine”, s-a auzit de pe margine. Mai mult, fostul campion a rămas pe tușă și când au fost numiți oamenii care intră la duel.

După joc, Daniel Pavel l-a întrebat de crede că este o alegere automată. Ionuț Iftimoaie a încercat să nu pară prea afectat: „Oamenii nu vor să mă bage pe traseu ca să nu intru în formă prea mare.

Eu o să am timp pentru individuale ca să pot să intru pe trasee și să arăt acolo că sunt un Survivor foarte bun. Consider că nu sunt cel mai slab așa cum gândesc unii”.

Sarcastic, Remus Boroiu a intervenit: „Eu cred că lumea vrea să-l menajeze pe Ionuț Iftimoaie. Îl vede deja în finală și să nu cumva să joace prea mult până atunci că să fie apt. Toată lumea știe că el este un as pe traseu și nu este nevoie să demonstreze”.

Discuția a continuat pe insulă. Bianca Patrichi susține că a ajuns să-i fie milă de Ionuț Iftimoaie

Întorși pe insulă după ce au pierdut, Ionuț Iftimoaie a amintit despre cele întâmplate, iar Remus Boroiu a continuat: „Ai rămas băiețelul neales din curtea școlii și am fost obligați să te luăm”.

Fostul campion consideră că cei care au făcut parte din tribul Faimoșilor nu-l suportă. „Dacă nu sunt bun, de ce nu sunt ales că să faceți puncte ușoare cu mine?”, a întrebat el.

Totodată, Remus Boroiu i-a mai dat o lovitură sub centură, afirmând că preferă să iasă la Survivor cu capul sus, știind că a jucat până la capăt, decât să stea aplecat așteptând să-l ia și pe el cineva în echipă: „Tu nu ai de ales”.

Pe de altă parte, Bianca Patrichi a mărturisit că a ajuns să-i fie milă de fostul său coleg: „Pe Ionuț nimeni nu-l alegea nici măcar ca ajutor. Mi se făcea milă”. Alin Chirilă, însă, crede că acesta trage ponoaselor propriilor acțiuni: „Probabil că asta este tot rezultatul a unor fapte pe care le-a făcut el în trecutul apropiat, a unor discuții, a unor minciuni. Toate au dus la Ionuț Iftimoaie cel care este astăzi, nu cel ce a fost odată”.

ADVERTISEMENT