Life

Alin schimbă jocul de la Survivor și îl face praf pe Dan Ursa: „Mă incomodează în drumul meu către finală”

Alin Chirilă le-a dat peste cap planurile foștilor Războinici de la Survivor România. I-a sabotat și l-a propus pe Dan Ursa spre eliminare.
11.04.2023 | 18:40
Alin schimba jocul de la Survivor si il face praf pe Dan Ursa Ma incomodeaza in drumul meu catre finala
Ali Chirilă i-a trădat pe foștii Războinici când nimeni nu se aștepta. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Chirilă a câștigat colanul de imunitate și i-a jucat pe degete pe foștii coechipieri de la Survivor România. Pe față, s-a alăturat strategiilor lor, însă avea cu totul alte planuri. A dezvăluit totul la consiliu, când spre surprinderea tuturor, l-a trimis la eliminare pe Dan Ursa.

Alin Chirilă, mișcare strategică la Survivor România. Și-a propus să scape de Dan Ursa

După ce săptămâna trecută i-a trecut glonțul pe la ureche, Alin Chirilă a făcut exact ce i-a spus Remus Boroiu înainte să plece. L-a făcut mândru și a câștigat jocul pentru imunitate, însușindu-și colanul de imunitate.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, imediat s-au agitat spiritele pe Insula Taino. Grupurile s-au strâns să-și discute strategiile, în frunte cu Alexandra Porkolab, Roberi Moscalu și Alexandra Ciomag, care nu știau dacă ar trebui sau nu să se încreadă în Alin.

„Aveți încredere în ce a spus Alin?”, i-a întrebat Porkolab. „Asta e chestia, strategia pe care încearcă să o folosească e să-și apere el fundul pentru săptămânile ce urmează, nicidecum acum”, a reacționat Alexandra Ciomag.

ADVERTISEMENT

„Știți care e faza? Nu e concret ce zice el pentru că el lasă așa, în spațiu, că el nu știe cu cine să voteze. N-a zis niciun nume”, își mărturisea Robert Moscalu dubiile.

„Mie mi se pare că omul ăsta nu e chiar atât de prost. De-a lungul timpului, ne-a dovedit că nu este chiar atât de prost încât să se lanseze într-o afirmație față de noi care, după aia, să nu fie adevărată”, concluziona Alexandra Porkolab.

ADVERTISEMENT

În același timp, Alin Chirilă discuta cu Andrei Krișan și îi spunea ce planuri are. Susținea că își dorește să meargă pe aceeași strategie ca și data trecută, când Carmen Grebenișan a fost trimisă la vot. Totodată, afirma că după ultimele certuri în care a fost implicat la Survivor, nu știe pe cine să aleagă el. Enunța, totuși, că se gândește la Kamara și Ionuț Iftimoaie.

„Eu n-am uitat ce s-a întâmplat săptămâna trecută”

Foștii Războinici, cu inima îndoită, au ales să se încreadă în cuvântul lui Alin Chirilă. După lungi discuții, s-a decis că votul comun să se îndrepte către Kamara, lucru care s-a și întâmplat, de altfel. Dar luptătorul avea pregătită o surpriză.

ADVERTISEMENT

„Eu n-am uitat ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Mi-a fluierat glonțul pe la ureche. L-am văzut. A fluierat către mine votul, s-a dus către urechea mea, s-a dus la Remus. Am o surpriză pregătită pentru diseară. O să-i las pe toți cu gura căscată.

Sunt anumite persoane pe care nu le vedeam în finala acestui joc, că nu ar merita să ajungă acolo printre… Se ascund ca șerpișorii. Vin, îmi șoptesc în ureche, ‘Ia-mă cu tine, hai că facem așa’. A început să se schimbe lumea. Din țânțari sunt muște. Din muște albine. Numai zumzăie, așa, pe lângă tine”, afirma Alin Chirilă la Survior.

În același timp, Robert Moscalu îi confirma, într-un fel sau altul, ideile: „Relația grupului cu Alin e doar de interes. Și din partea noastră. Și din partea lui. De ce aș minți? Noi profităm de el și el profită de noi”.

Alin Chirilă, surpriză în consiliul de la Survivor

Până și Faimoșii s-au reunit. După ce a fost considerat un trădător, Ionuț Iftimoaie a fost din nou acceptat în grup și inclus în strategie. Au decis să o voteze pe Andreea Moromete, fiind convinși, totuși, că lupta se va da iar între doi dintre ei.

Cum au fost în minoritate, Andreea Moromete nu a ajuns la mâna publicului. Dar, Alin Chirilă a avut grijă să arunce în foc un fost Războinic: „Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Sunt privilegiat că am acest colan.

Că, altfel, cred că eu eram cel de la vot. Așa consider eu. Totodată, acest colan vine cu un blestem, că trebuie să nominalizez pe cineva și nu vreau să nominalizez pe nimeni. Mie îmi place de ei de toți. Nu m-am certat cu nimeni de aici și o să o fac din dragoste.

Fals, total fals. Nu sunt ăla eu. O să nominalizez Dan Ursa. Este fals și mă incomodează în drumul meu către finalul acestui concurs”, a spus Alin Chirilă, spre surprinderea celorlalți concurenți de la Survivor România.

Robert Moscalu: „Un șarpe a intrat în strategie”

Dacă Dan Ursa a lăsat impresia că înțelege votul lui Alin Chirilă și îi respectă decizia, Robert Moscalu a reacționat. „Normal că nu ne așteptam. Eu nu mă așteptam. Și cred că mai multe persoane. E un joc de strategie. Am avut și noi. Dar în strategia aia a intrat un șarpe. Și văd că a ieșit acuma mai mare șarpele ăsta”.

„Să nu uităm că suntem într-o competiție. Suntem la Survivor și orice animal de pradă se asociază cu numele meu, eu sunt bucuros. Că am venit să mănânc”, a replicat Alin Chirilă în cadrul show-ului de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT