Life

Alin Cocoș are o soție care face ravagii pe Instagram. Pentru ea a părăsit-o pe Gina Pistol – Foto

19.07.2020 | 22:11
Alin Cocos are o sotie care face ravagii pe Instagram Pentru ea a parasito pe Gina Pistol  Foto
Alin Cocoș, alături de Monica Orlanda. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alin Cocoș are o soție extrem de frumoasă, care face furori pe internet. Deși nu este persoană publică, Monica Orlanda se numără printre cele mai frumoase femei din România.

Fostul manechin știe cum să atragă atenția pe rețelele de socializare, căci pozează mai provocator decât Pamela Anderson.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a dăruit primul copil afaceristului, iar pentru ea a renunțat la relația cu Gina Pistol

Alin Cocoș are o nevastă cu forme senzuale

Monica Orlanda este fără doar și poate o femeie care atrage toate privirile, în special pe cele ale bărbaților.

ADVERTISEMENT

Ea are o relație de trei ani cu Alin Cocoș, cel care era cu Gina Pistol chiar din timpul relației lor. Până la urmă, fiul lui Dorin Cocoș s-a reorientat și a ales să renunțe la relația cu Gina, care l-a și așteptat să iasă din închisoare, și s-a aruncat în brațele frumoasei Monica Orlanda.

 

View this post on Instagram

 

Rainy days activity…

A post shared by MONICA ORLANDA (@monica_orlanda) on

Manechinul a bifat, de asemenea, câteva relații cu fii de milionari, printre care Alex Piţurcă și Dani Olăroiu. Pe Instagram, Monica Orlanda pozează ca o femeie fatală.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Summer mood ON!

A post shared by MONICA ORLANDA (@monica_orlanda) on

Într-un interviu dat în iunie, Monica Orlanda a declarat că Alin Cocoș este bărbatul visurilor ei și că speră să rămână împreună până la adânci bătrâneți.

„Ne înțelegem extraordinar de bine, nu avem alte așteptări, știm exact ce vrem și eu cred că mi-am găsit sufletul pereche. Noi nu suntem geloși, nu ne controlăm, nu punem întrebări de genul unde ești, dă-mi să te văd, suntem foarte relaxați, cred că ăsta e și secretul în relația noastră, nu suntem detectivi în relație.

ADVERTISEMENT

Suntem doi oameni care se iubesc, avem un copil extraordinar, o familie foarte frumoasă și ne dorim să menținem lucrurile așa și pe viitor.”, a mărturisit soția lui Alin Cocoș.

 

View this post on Instagram

 

Fun in the Sun🥰

A post shared by MONICA ORLANDA (@monica_orlanda) on

De asemenea, ea spus că relația lor este una spontană, care s-a întâmplat natural, așa cum s-au întâmplat toate lucrurile din viețile lor în ultimii ani. „ Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, dar de trei ani suntem împreună. Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, lucrurile au mers din aproape în aproape, ne-am întâlnit, am zis hai să încercăm să avem o relație.

Nu ne-am pus în cap că ne vom căsători, că vom face un copil. Lucrurile au venit de la sine. El este la fel ca și mine, este exact oglinda mea. Gândește exact cum gândesc și eu.

Este un lucru foarte rar într-o relație, iar uneori nici nu trebuie să îi spun niște lucruri, le face natural, îmi doresc ca lucrurile să dureze la nesfârșit pentru că el mă completează.

Eu aș vrea să cred că ce îl atrage la mine sunt lucrurile interioare, pentru ca asta durează în viață, nu exteriorul. E adevărat că am foarte mare grijă de felul în care arăt, dar nu ăsta vreau să fie motivul.”, a declarat, în iunie 2020, Monica Orlanda, la Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

Summer mood ON!

A post shared by MONICA ORLANDA (@monica_orlanda) on

A părăsit-o pe Gina Pistol după 5 ani de relație

Deși se cunoștea cu actuala soție de mai multă vreme, lui Alin Cocoș i s-au aprins călcâiele după Monica Orlanda chiar în timpul relației cu Gina Pistol, pe care a înșelat-o cu aceasta. Până la urmă, Cocoș i-a spus prezentatoarei Asia Express să își facă bagajul, că el s-a îndrăgostit. Gina a mai fost înșelată de Alin Cocoș și cu Raluca Arnăutu, fosta iubită a lui Alex Erbașu.

ADVERTISEMENT
Tags: