Life

Alina Bădic anunță ce se întâmplă în săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2023. Zodiile care au parte de schimbări importante

Alina Bădic anunță ce ne rezervă astrele în săptămâna 25 iunie - 1 iulie 2023. Care sunt zodiile cele mai vizate de schimbări?
24.06.2023 | 20:16
Alina Badic anunta ce se intampla in saptamana 25 iunie  1 iulie 2023 Zodiile care au parte de schimbari importante
Alina Bădic, previziuni pentru săptămâna 25 iunie - 1 iulie 2023. Captură B1 TV
ADVERTISEMENT

Alina Bădic oferă predicțiile astrologice pentru săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2023. Care sunt zodiile care au parte de transformări radicale?

Alina Bădic, previziuni pentru săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2023

Berbecii au totul favorabil din punct de vedere astrologic în perioada imediat următoare. Planetele sunt de partea lor. Vor avea satisfacție unde nu își pot imagina!

ADVERTISEMENT

Taurii au o săptămână ceva mai interesantă, una care poate fi complicată, dar și ușurătoare în același timp. E bine să evite greșelile, să spun stop minciunilor și tuturor aspectelor care îi pot îndepărta de planul divin.

Gemenii trebuie să fie cu ochii în patru căci la orizont apar niște aspecte tensionate provocate de mișcările și tranzitele planetare. Mare atenție la oamenii care îi sfidează! E bine să înțeleagă de ce.

ADVERTISEMENT

Racii descoperă cum pot face lucrurile cu totul diferit la locul de muncă. Sunt ajutați cu idei de Luna Plină de pe 3 iulie, iar mulți vor să se perfecționeze în domeniul lor.

Leii au parte de tensiuni și nervozitate în raport cu cei din jur. Nu e o perioadă tocmai ușoară. Alina Bădic le spune că săptămâna 25 iunie – 1 iulie 2023 poate fi una cu încărcătură mai emoțională.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot fi ultra-solicitate de o formă de parteneriat. Neptun retrograd le poate deschide ochii cu privire la o serie de aspecte interesante din viața lor.

Zodiile care trec prin transformări uriașe

Balanțele s-ar putea implica mai mult într-o zonă nonconformistă, să reia o activitate care să le pună într-o lumină cu totul aparte.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să fie atenți din ce zonă vin cele mai multe provocări, cea mai mare agitație. La fel ca la Gemeni, mare atenție cine le înfige cuțitul pe la spate ori cine îi sfidează cu zâmbetul pe buze!

Săgetătorii trebuie să facă mai multe schimbări, mai ales la capitolul bani. Planul financiar necesită atenție sporită. Capricornii, în schimb, au o perioadă cu încărcătură karmică fantastică. Universul îi poate împinge să facă mari schimbări.

Vărsătorii au parte de provocări în cadrul relațiilor cu oamenii la care țin. Unele sfaturi, aprecieri ori trageri de mânecă pot fi greu de acceptat din partea celor dragi ori greu de înțeles.

Peștii trebuie să revină la o problemă pe care nu au mai abordat-o de ceva vreme încoace. Capătă relevanță legătura cu Divinitatea, cu sufletul lor. Previziunile Alinei Bădic au fost făcute pentru B1 TV. 

ADVERTISEMENT