Life

Cele două zodii care nu vor încheia luna iunie 2023 tocmai bine! Camelia Pătrășcanu, despre conjuncția Venus-Marte

Două zodii vor avea un sfârșit de iunie 2023 nu tocmai prietenos. Camelia Pătrășcanu anunță cum ne afectează Venus și Marte.
13.06.2023 | 16:00
Cele doua zodii care nu vor incheia luna iunie 2023 tocmai bine Camelia Patrascanu despre conjunctia VenusMarte
Două zodii, afectate de conjuncția Venus-Marte în iunie și iulie 2023. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Două zodii vor încheia iunie 2023 cu niște griji sau niște semne de întrebare în plus. Camelia Pătrășcanu deslușește cum își pune amprenta asupra noastră conjuncția Venus-Marte până pe 9 iulie 2023.

Două zodii vor încheia luna iunie 2023 cu mici dificultăți. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu

Conjuncția, care are loc în Leu, aduce nevoie de pasiune, spontaineitate, optimism, curaj, neînfrânare sau dezinhibare. Toți avem șansa să strălucim, însă trebuie să ținem cont de anumite lucruri pentru a reuși.

ADVERTISEMENT

Fenomenul astrologic este unul benefic, doar că această conjuncție fantastică nu se înțelege cu Jupiter și Uranus din Taur. Bani puțini, posibilități puține! Am vrea, dar nu prea avem cu ce!

În intervalul următor, totul va fi foarte intens. Avem nevoie doar de autenticitate, să plonjăm în oceanul propriilor noastre senzații, emoții, gânduri, stări complexe în care putem trăi libertatea de a fi.

ADVERTISEMENT

Putem face mici excursii în locuri în care sufletul nostru se regăsește într-un mod aparte. Putem achiziționa lucrurile de care avem nevoie pentru a începe o anumită activitate.

Taurii schimbă macazul

Berbecii nu au banii necesari pentru multe plăceri, așa că trebuie să găsească ocaziile potrivite. Alții au o dispoziție foarte afectivă, sentimentală. Sunt pregătiți să se îndrăgostească. Le-ar prinde bine să simtă că mai au și ei inimă.

ADVERTISEMENT

Taurii au o conjuncție cu multă dragoste și creativitate, mai ales în casă și cămin. Se poate compune un nou stil de viață. Se pot adopta conduite diverse prin care simt că se îngrijesc mai bine. Se accentuează dragostea de sine, cu alte cuvinte.

Gemenii pot avea parte de plăcere și bucurie pentru întâlnirile cu oamenii. Se spun lucrurile pe nume, se spun pe șleau. E o mare nevoie de a lămuri lucrurile. Vor să rostească tot ce au acumulat. Le e dor de prietenii din adolescență și vor să îi reîntâlnească.

ADVERTISEMENT

Leii, printre cele două zodii care pot intra în clinciuri cu ceilalți până la finalul lui iunie 2023

Racii vor să exploreze ceva manual. Sunt mai creativi, vor ca ei cu mâinile lor să facă lucruri frumoase care sunt și funcționale. Alții devin mai îndemânatici într-o activitate casnică. Preocuparea pentru propria lor performanță nu trebuie să se nască din comparație sau invidie. Nu trebuie să aplece urechea la critici, ci să își exploreze libertatea de a crea.

Leii sunt preocupați de propria persoană. Vor să aibă mai multă tărie, să fie mai energici, să se impună. Fac față unor situații care cer decizii rapide și tranșante. Sunt foarte siguri pe tot ce fac, fără să le pese dacă alții sunt de acord, îi urmează sau nu. Leii se numără printre acele zodii care la final de iunie 2023 pot avea parte de niște cumpene, din cauza discuțiilor în contradictoriu cu ceilalți.

Fecioarele au o conjuncție cu multă distrecție sentimentală. Se pot îndrăgosti, dar nu o spun. Multe nu știu ce să creadă. Altele rememorează situații în care au fost vulnerabile emoțional și acum e timpul pentru vindecare. Analizează din perspective diferite ce li s-a întâmplat.

Balanțele vor să primească mai multe complimente

Balanțele au cea mai accentuată dispoziție pentru flirt. Se trezesc curtate, seduse. Le place starea și gustă din ea. Nu e sigur că vor marșa prea mult. Au nevoie de alte planete ca să vorbim neapărat de o aventură amoroasă. Se bucură să primească anumite complimente.

Scorpionii au conjuncția în zona puterii și a prestigiului. Vor să se remarce prin realizări, prin acte de bravură, prin lucruri deosebite. Simt nevoia să iasă în evidență, nu pentru complimente, ci, pur și simplu, vor să se facă remarcați cu ceva.

Săgetătorii vor să călătorească, iar unele voiaje pot fi deosebite. Întâlnesc oameni cu totul speciali. Unele evenimente le pot depăși așteptările. Atenție la sănătate pentru cei care fac drumuri lungi. Alimentația poate fi o problemă pentru cei care fac călătorii lungi.

Peștii își repară corpul

Capricornii sunt preocupați pentru senzualitatea omului drag, pasiunile, lucrurile care îl ocupă pe omul cel mai apropiat de ei în acest moment. Pot fi foarte surprinși. Au descoperiri de făcut în legătură cu oamenii apropiați.

Vărsătorii au ocazia să se pună bine în valoare. Unii se pot gândi la procedee de întinerire sau înfrumusețare. Alții fac schimbări legate de atitudine. Mulți au parte de dezinvoltură. Se înțeleg mai bine cu străinii decât cu cei din casă.

Peștii au un Venus-Marte foarte potrivit pentru sănătate, știu ce li se potrivește. Au curajul să abordeze teme medicale mai spinoase, ceva de care până acum fugeau. Pe plan profesional, se poate spune că au chef de muncă, vor să vină cu idei noi.

Pentru alte previziuni despre zodii și ce pățesc ele în iunie 2023, intrați pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT