Life

Alina Bădic anunță o săptămână complicată pentru 4 zodii. Lecție importantă pentru Fecioare

Alina Bădic prevede o perioadă încâlcită pentru 4 semne zodiacale. Fecioarele află un lucru care le folosește în viață.
22.10.2023 | 17:19
Alina Badic anunta o saptamana complicata pentru 4 zodii Lectie importanta pentru Fecioare
Alina Bădic prevede o perioadă încâlcită pentru 4 semne zodiacale. Fecioarele află un lucru care le folosește în viață. Sursa foto: b1tv.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic anunță o săptămână complicată pentru 4 zodii. Lecție importantă pentru Fecioare. Previziunile complete au fost dezvăluite de cunoscutul cititor în stele în emisiunea 360 de grade, difuzată la B1 TV.

Alina Bădic prevede o perioadă încâlcită pentru 4 semne zodiacale. Fecioarele află un lucru care le folosește în viață

Alina Bădic prevede o perioadă încâlcită pentru 4 semne zodiacale. În intervalul 22 – 28 octombrie 2023 nativii primesc mesaje direct din astral. Pot apărea situații conflictuale de la simple replici. O greșeală mică poate avea consecințe grave.

ADVERTISEMENT

Berbec

E o perioadă cu foarte multe lucruri de înțeles și o direcție clară de la Univers. Totul este supervizat de Divinitate, nu se pune problema unui context haotic. Venus e puternic și favorabil celor care știu ce vor în iubire.

Taur

Se cere o atenție sporită la luarea deciziilor care nu trebuie să fie luate în pripă, pe grabă. Se mențin și zilele astea mesajele tulburătoare care au tot venit în ultima vreme. E timpul să accepți situații pe care în mod normal nu le-ai accepta. Dacă ai greșit, atunci trebuie să plătești!

ADVERTISEMENT

Gemeni

Intuiția ocupă un loc de cinste în intervalul 22 – 28 octombrie. Cel mai bun sfat este să ai mare grijă ce îți dorești pentru că s-ar putea să devină realitate și să te trezești șifonat în acea situație. Ești semnul înaltei spiritualității.

Rac

Cele două eclipse de luna (din 14 și 28 octombrie) asta au un impact major asupra ta. S-ar putea să te găsească într-o buclă, un portal de intensitate mare cu descărcări și situații în dizarmonie. Atenție la anturaj și la descoperirea intențiilor greșite pe plan relațional.

ADVERTISEMENT

Leu

Sunt zile puternice, sfidătoare și cu piedici care îți taie pofta de viață. Pluto e o umbră mai mare decât Soarele, guvernatorul zodiei. Neptun și Saturn te obligă să te ocupi de responsabilități și de oamenii cu probleme dure.

Fecioară

Planeta Mercur îți joacă feste și aduce mici dificultăți. E momentul să aduci la suprafață un anumit comportament, fel care te reprezintă, dar pe care nu l-ai sesizat până acum. E o luptă puternică, dar ieși învingător. Sinceritatea e pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Balanță

Evaluarea e clară. Perioada asta trebuie să evaluezi alegerile făcute. Soarele, Pluto și Mercur vorbesc despre alegeri, consecințe și karma este accelerată dând planurile peste cap. E o buclă în care se mai pot repara lucrurile. Se produce un transfer.

Scorpion

Marte, co-guvernatorul zodiei, este cam agresiv și aduce tensiuni. Perioada asta experimentezi ceva care te bulversează, te dă peste cap. Mesajul spune că este timpul să identifici ce te agresează atât la nivel subtil (Pluto), cât și la nivel concret (Marte).

Săgetător

Poți face față tuturor schimbărilor care intervin în viața ta. Te preocupă felul în care ești perceput de ceilalți, fii mai atent la oamenii care vin pe o filieră secretă. Indicat ar fi să fii subtil în toate situațiile în care intri.

Capricorn

Vine o perioadă în care trebuie să identifici ”ochii din umbră”, să vezi cine te urmărește. Nu e vorba neapărat de o persoană, ci de o umbră la nivel energetic care vrea ceva de la tine. Îți găsești liniștea doar dacă integrezi ce e în tine, cu ce e în exterior.

Vărsător

A venit momentul să te conectezi cu octava superioară a inteligenței Uranus cu Universul. Nu e vreme de pierdut, e vorba de expansiune versus cunoaștere. Trebuie să afli care sunt domeniile unde poți excela, unde poți să fii cel mai bun. Trebuie să fii mentor pentru ceilalți.

Pești

Fă o evaluare și vezi care este rezultatul alegerilor din ultima perioadă. Valorifică ce știi despre tine și despre oamenii dragi. Trage o concluzie după trăirile tulburătoare din ultimii 2-3 ani. Sunt situații conflictuale, dar și informații care te ajută să le rezolvi.

ADVERTISEMENT