Life

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 octombrie 2023. Ce se întâmplă cu unele zodii

Horoscop Alina Bădic pentru intervalul 8-14 octombrie 2023. Ce se întâmplă în viața zodiilor. Le așteaptă provocări importante.
07.10.2023 | 22:30
Horoscop Alina Badic pentru saptamana 8  14 octombrie 2023 Ce se intampla cu unele zodii
Predicțiile astrologului Alina Bădic pentru intervalul 8-14 octombrie. Sursa foto: B1TV.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul Alina Bădic a adus vești despre destinul nativilor, valabile pentru săptămâna 8-14 octombrie 2023. Zodiile trebuie să se aștepte la clipe plăcute și mai puțin plăcute. De asemenea, este nevoie ca să se concentreze mai mult asupra scopului lor în viață.

Horoscop pentru săptămâna 8-14 octombrie 2023

Berbec

Berbecii primesc un sfat pentru perioada menționată. Trebuie să lucreze mai mult cu copilul interior și cu energia din întreg corpul. Se spune și că, de fapt, Berbecul este ”copilul” întregului horoscop, ceea ce este un aspect pozitiv pentru că reușește să depășească orice piedică și să obțină multe realizări, transmite Alina Bădic, potrivit B1TV.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurilor li se arată o reevaluare a vieții personale. Trebuie să analizeze mai atent aspectele care țin de relația de cuplu sau chiar cu ei înșiși. Îi așteaptă și o surpriză frumoasă, legată de karmă. Au făcut ceva bun în trecut, iar acum sunt răsplătiți.

Gemeni

Gemenilor li se prezice o mai bună cunoaștere a simțurilor. Se vor trezi spiritual și vor simți nevoia de a face lucruri noi, importante pentru destinul lor. Cineva drag îi va vizita și vor sta ore în șir la povești, despre trecut, dar și despre prezent.

ADVERTISEMENT

Rac

În ceea ce-i privește pe Raci, ei sunt îndrumați să facă un bilanț al evenimentelor recent de care au avut parte până acum și să își facă o analiză asupra emoțiilor. Controlul lor este o lecție pe care sunt nevoiți să o învețe cât mai bine de acum încolo.

Leu

Leii sunt puși în fața unei situații imprevizibile și vor evolua foarte mult într-un domeniu de care depind. Trebuie să înțeleagă în același timp faptul că ceea ce li se întâmplă în momentul de față au provocat prin gândirea și prin gesturilor lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara ar putea sparge gheața dacă va identifica lucrul care a adus-o în punctul de plafonare profesională. Este momentul să schimbați ceva la nivelul principiilor față de viață, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal. O gândire pozitivă va atrage binele.

Balanță

Balanța trebuie să descopere miezul problemelor de care are parte, de unde au pornit. Astfel, vor acționa chiar la cauză și așa se va rezolva apoi întregul obstacol. În caz contrar, se vor afunda în suferință și nu vor reuși să mai găsească luminița de la capătul tunelului.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul nu mai trebuie să ia hotărâri de unul singur. Consultarea cu o altă persoană îl va ajuta să ajungă acolo unde și-a propus. Marte și Pluto, guvernatorii săi îl vor ajuta să se înțeleagă mai bine în următoarea perioadă și să înțeleagă spiritualitatea.

Săgetător

Săgetătorul va avea unele dificultăți la locul de muncă. Nu i se va permite să se implice mai mult decât trebuie și va fi un pic deranjat de situație. Totodată, se va axa mai mult pe dezvoltarea sa personală și profesională, iar un prim pas în acest sens este să se înconjoare de oameni mai inteligenți.

Capricorn

Capricornul își va înțelege mai bine stările prin care trece. Nu se va mai axa pe trăirile celorlalți, ci doar pe ale sale, deoarece vrea să descopere cine este cu adevărat și va afla. Un nou drum urmează pentru el și va fi foarte fericit și recunoscător divinității.

Vărsător

Vărsătorul ar putea avea un conflict. Antiteza dintre Pluto și Lună va fi una foarte puternică și tocmai această situație va crea un mic disconfort. Datorită unei trăiri foarte puternice, Vărsătorul va depăși cu bine problema și va învăța să aibă mai multă încredere în forțele proprii.

Pești

Peștele va fi puțin confuz. Nu va înțelege de ce scopul său nu a fost atins încă, având în vedere că se află într-o armonie spirituală bună. Are nevoie doar de mai multă răbdare. În curând pe strada sa va răsări Soarele și va reuși să-și atingă țelul.

ADVERTISEMENT