Life

Alina Bădic anunță schimbări mari pentru 4 zodii. Vine norocul peste acești nativi în luna mai

Alina Bădic, modificări majore pentru 4 nativi. Astrologul prevede binecuvântări importante pentru aceștia în luna mai.
07.05.2023 | 10:13
Alina Badic anunta schimbari mari pentru 4 zodii Vine norocul peste acesti nativi in luna mai
Alina Bădic, modificări majore pentru 4 nativi. Astrologul prevede binecuvântări importante pentru aceștia în luna mai. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumitul cititor în stele a anunțat în cadrul emisiunii 360 de grade, de la B1 TV, schimbări mari pentru 4 zodii. Potrivit previziunilor, vine norocul peste acești nativi în luna mai. Despre cine este vorba și care sunt evenimentele principale.

Alina Bădic, modificări majore pentru 4 nativi. Astrologul prevede binecuvântări importante pentru aceștia în luna mai

Berbec

Se anunță responsabilitate și o perioadă puternică, cu antrenarea unor forțe paranormale. E ceva ce te atrage și sunt lucruri care se petrec complet diferit decât de obicei.

ADVERTISEMENT

Taur

Luna mai aduce deblocarea unor lucruri, după toate schimbările suferite la nivel sufletesc și spiritual. Vin evenimente neașteptate, unele excentrice și drumuri în direcții noi.

Gemeni

Începi să vezi lucrurile într-o perspectivă nouă, le abordezi cu totul altfel. E posibilă o invitație fermă de a avea acces la cunoaștere. Scapi de turbulențele din trecut.

ADVERTISEMENT

Rac

Urmează o infuzie pe zona emoțională datorită Eclipsei. Relațiile cu ceilalți au un impact major asupra ta și trebuie să faci o selecție. Apar neconcordanțe între transformările suferite și anturaj.

Leu

Sunt ceva conflicte cu un potențial partener de viață sau de afaceri. Trebuie neapărat să afli care este zona de curaj, care te scapă de frică pentru a merge pe acea cale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești invitația să lucrezi în sfera comunicării. Spune lucrurilor pe nume și vechile răni se vor vindeca! Emoțiile pot fi exagerate, dar trebuie să rămâi impertubabil, să stai în pace.

Balanță

Se modifică dinamica domestică, poate schimbi locuința sau relațiile cu membrii familiei. Astrele anunță un fel de transformare incredibilă la început de lună mai.

ADVERTISEMENT

Scorpion

E o perioadă agitată, cu multe evenimente relevante pentru tine. Sunt oameni care au un impact major asupra ta perioada asta. Aceștia joacă un rol foarte relevant.

Săgetător

Intri pe o linie de destin care aduce expansiune. E un cadou din partea universului care aduce oameni care te susțin. Vin tot felul de experiențe care ajută la maturizare.

Capricorn

E o perioadă foarte interesantă și trebuie să iei în calcul propunerile venite de la univers pentru a te perfecționa. Vin răspunsuri la întrebările puse până acum.

Vărsător

Începi să vezi în altă lumină oamenii dragi. Afli că nu poți funcționa de sine stătător, deși ești o persoană independentă. Faci lucrurile atipic, ești mai rebel.

Pești

Promisiuni și intersectări cu oameni care îți comunică ceva. Starea emoțională e mai puțin puternică și e posibil să te simți trist. E timpul să faci ceva semnificativ, e un moment de cotitură.

ADVERTISEMENT