Life

Pluto intră în Vărsător pe 23 martie 2023, după 250 de ani! Camelia Pătrășcanu anunță schimbări pentru zodii!

Pluto e din nou în Vărsător, pe 23 martie 2023, după 250 de ani. Camelia Pătrășcanu anunță schimbări pe bandă rulantă pentru toți!
22.03.2023 | 08:30
Pluto intra in Varsator pe 23 martie 2023 dupa 250 de ani Camelia Patrascanu anunta schimbari pentru zodii
Pluto în Vărsător pe 23 martie 2023. Previziuni făcute de Camelia Pătrășcanu. Foto: nylon.com/ ASTRO-FANATIK
ADVERTISEMENT

Pluto în Vărsător pășește timid în această zodie pe 23 martie și rămâne până în luna iunie. Ne dă o esență despre cum va fi în următorii 12 ani în Vărsător. E un tranzit important pentru că ajunge o dată la 250 de ani aici.

Pluto în Vărsător pe 23 martie 2023. Camelia Pătrășcanu anunță schimbări la scară planetară

De obicei face istorie. Așa a făcut și rândul trecut, când a pus un nou stat pe hartă, Statele Unite ale Americii și a adus și Revoluția Franceză, cea de la 1789.

ADVERTISEMENT

Vine, de multe ori, Pluto și răstoarnă ordinea lucrurilor sau aduce elemente noi, neașteptate, care n-au putut fi previzionate. E un tranzit delicat, în sensul că e greu de prognozat, pentru că nu avem elemente de comparație.

La nivel individual, vorbește despre transformări, perspective noi, viitoruri posibile la care nu ne-am gândit, despre puterea de a ne transforma. Este un tranzit drept până pe 2 mai și e bine să fim atenți ce simțim, cum percepem energia lui Pluto.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre noi, vom avea informații sau vom primi de la ceilalți tot felul de date, știri, povești, care ne configurează ideea că se poate și altfel. Pentru mulți dintre noi, ia contur un viitor pe care nu ni l-am imaginat.

Pluto în Vărsător: Racii se eliberează de tot ce e sufocant

Pentru Berbec, este un tranzit stimulativ mai ales din punct de vedere financiar. Apar tehnici noi, acțiuni noi pentru a atrage bani altfel decât au făcut-o. Nu e vorba neapărat despre a schimba profesia, ci abordarea unor alte tipuri de acțiuni. Berbecii se prind cum funcționează piața, lumea. Văd un pic mai în viitor decât alții și își adaptează mișcările, alegerile.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, vine cu o mare nevoie de libertatea mai ales în carieră. E mai puțin corvoadă, dar asta nu înseamnă că nu își asumă sarcini. Nu suportă de acum încolo cutumele, formalitățile, etichetele. Unii dintre ei vor dori să iasă din alianțe, din parteneriate, din colaborări pentru că își doresc o mai mare libertate. Vor regândi și negocia obligațiile pe care și le-au asumat.

Pentru Gemeni, Pluto în Vărsător poate aduce aceeași dorință de libertate, dar poate avea legătură cu altă geografie. Vor să schimbe locul în care stau, în care activează. Mai curând își doresc provocări noi și să-și deschidă un pic aripile. Vor orizonturi noi. Își valorifică timpul liber și hobby-urile. Își pot satisface dorințe în plan cultural.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, apare puterea de a se elibera de tot ce e vechi și îi sufocă. Pot fi convingeri, tradiții, relații, bunuri. Vor păstra lucruri doar dacă au nevoie de ele doar pentru viitor, cu toate că în general sunt destul de conservatori. De data asta, vor lua cu ei doar lucrurile cu adevărat relevante. Pot da mai multă libertatea copiilor, gândesc și alte activități prin care să facă mai mulți bani. Își schimbă obiceiurile de viață, renunță la vicii.

Fecioarele schimbă radical optica

Pentru Lei, este un Pluto în Vărsător care îi ajută să își schimbe imaginea publică. Dacă până acum s-au manifestat într-un anumit fel, e posibil să existe o transformare radicală. E un moment în care și ei iau un alt start. Vin imbolduri noi, inclusiv de a pleca în străinătate. Pluto îi ajută să se transforme pe ei pentru planurile noi.

Pentru Fecioare, Pluto aduce schimbări la nivelul sarcinilor de zi cu zi și al muncii de zi cu zi. Nu vorbim neapărat de carieră, cât de sarcini și activități zilnice. Pluto le dă ocazia să creadă că pot face lucrurile în alt mod. E o schimbare de optică radicală. Își dau seama că pentru a se apuca de un proiect nou, trebuie să fie mai relaxate, mai creative, mai spontane pentru a putea ține pasul.

Balanțele trăiesc o regenerare. Au un alt entuziasm de viață. Se reinventează prin dispoziție, atitudine, față de viața însăși și propria lor persoană. Un dor de tinerețe apare pentru foarte multe Balanțe. Abordează mai puțin crispat sarcinile obișnuite ale vieții.

Scorpionii simt schimbarea în cămin și casă. Nu sunt cunoscuți ca fiind extrem de primitori, dar iată că Pluto în zona căminului îi invită să își transforme casa într-un club, mai ales în cazul celor trecuți de a doua jumătate a vieții. Vor să ofere mai mult din experiența lor de viață, să ofere sprijin celor din jur.  Alți Scorpioni, cei tineri, își iau lumea în cap. Vor mai multă libertate, mai multă independență, Mulți pleacă din căminul familiei.

Vărsătorii trec printr-o transformare completă

Săgetătorii sunt și ei vizați. Pluto le schimbă crezurile sau le verifică. Pe multe le poate spulbera. Se poate să fie pregătiți pentru asta. Să schimbe paradigma, viziunea despre viață și lume. Au o altă abordare asupra tuturor evenimentelor care se petrec. Intuiția lor se trezește acum. Văd mai departe decât alții.

Pentru Capricorni, banii cu siguranță vor cunoaște o altă filozofie de acum încolo. Sursele vechi se pot zgâlțâi serios. E bine să o ia înaintea acestui Pluto și să caute ei noi surse de venit. Pentru unii, poate veni o pensionare urmată de alte activități. Pentru alții, tineri și foarte funcționali, Pluto le spune că își pot accentua atuurile, mai ales cele intelectuale.

Vărsătorii au parte de transformare uluitoare. E un regenerator pentru ei și la nivel fizic. Se gândesc la tinerețea lor celulară, la capacitatea lor de vindecare. Pluto le aduce în vizor cum se comportă cu propria lor ființă. Își schimbă stilul de viață, înțelegând că dacă vor să aibă longevitate sau să reîntinerească ar face bine să facă altfel lucrurile. La nivel social, au o oarecare nonșalanță și intransigență.

Peștii se despovărează de rușinea, vina care i-au complexat. Vom avea Pești mult mai înțelepți, mai coerenți cu ei înșiși. Pluto în Vărsător completează tabloul ștergând din memoria și sufletul lor vechile răni și resentimente.

 

ADVERTISEMENT