Life

Alina Bădic anunță schimbări și noroc mare pentru 4 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi în luna aprilie

Alina Bădic prevede transformări și binecuvântări pentru 4 nativi. Urmează o vreme ideală pentru aceste semne în aprilie.
30.03.2024 | 19:50
Alina Badic anunta schimbari si noroc mare pentru 4 zodii Vine o perioada neasteptata peste acesti nativi in luna aprilie
Alina Bădic prevede transformări și binecuvântări pentru 4 nativi. Urmează o vreme ideală pentru aceste semne în aprilie. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic anunță schimbări și noroc mare pentru 4 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi în luna aprilie. Predicțiile au fost dezvăluite de renumitul astrolog în cadrul emisiunii 360 de grade de la B1 TV.

Alina Bădic prevede transformări și binecuvântări pentru 4 nativi. Urmează o vreme ideală pentru aceste semne în aprilie

Alina Bădic prevede transformări și binecuvântări pentru 4 nativi în intervalul 31 martie – 6 aprilie 2024. Urmează o vreme ideală pentru aceste semne în aprilie. Persoanele născute în Taur, Gemeni și Scorpion au parte de schimbări, în timp ce norocul este de partea nativului Pește.

ADVERTISEMENT

Berbec

E o perioadă care aduce multe evenimente și numeroase semnificații. Ți se atrage atenția asupra pașilor pe care îi ai de urmat. Pot apărea mesaje în plan personal, să vezi cine te iubește cu adevărat și cine nu.

Taur

Ai puterea să îți structurezi viața corect, știi ce drum trebuie să alegi mai departe. Înțelegi cu adevărat cine ești, care sunt preocupările tale și de ce este important să fii mai organizat, să triezi oamenii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Afli că nu te mai identifici cu anumite lucruri. Devin mai importante informațiile care îți sunt utile, le triezi. Ești mai preocupat de ideea de identificare a celor de la care ai ceva de învățat. Început de drum.

Rac

Ești tot mai interesat să descoperi care este misiunea ta concretă, nu doar personal sau profesional. E o perioadă încărcată de semnificații în care trebuie să analizezi în amănunt evenimentele care au un mesaj de transmis, care îți atrag atenția.

ADVERTISEMENT

Leu

Validarea contează enorm pentru tine. Aceasta poate veni sub mai multe forme, din partea anturajului sau a altor persoane. S-ar putea să fii puțin devitalizat, marginalizat pentru că ceilalți sunt prea preocupați de propriile probleme.

Fecioară

Descoperi ce anume te relaxează, îți dă aripi sau ce te face fericit. Trebuie să lucrezi mai mult la felul în care faci lucrurile. Orice acțiune trebuie să aibă ceva sacru. Așteaptă până se leagă toate în jurul tău, deși ai multe alegeri de făcut.

ADVERTISEMENT

Balanță

Te bucuri de o fluență în anumite zone. Poate fi vorba de o activitate pe care o are partenerul de viață sau cineva din cercul de prieteni, lucru care aduce bucurie în casă. Simți că ești în elementul tău. Zona de confort e importantă pentru tine.

Scorpion

Vrei să faci lucrurile diferit, să mergi pe un drum total inedit, diferit de tot ce ai făcut până acum. Te pui în valoare altfel pentru că e ceva care te nemulțumește și care te face să vrei mai mult. Îți dorești să fii mai util.

Săgetător

Înțelegi multe lucruri, porți o amprentă foarte specială, dar tot ai unele așteptări. Poate fi vorba de o confirmare, o validare, un semn de întrebare legat de ceva ce nu ai spus încă. Apare o preocupare directă pentru a înțelege mai bine lucrurile în sfera personală.

Capricorn

Perioada asta aduce un mare semn de întrebare, nelămuriri, nesiguranțe. Unii nativi pot percepe că sunt la început de drum și asta îi apasă mult. Ar fi bine să nu existe prea multe așteptări și fiecare situație să fie văzută ca fiind unică.

Vărsător

Începutul lunii aprilie aduce mult dinamism. Te gândești să investești, să recalculezi posibilitățile pe care le ai, să te extinzi. E un potențial pe care Universul îl oferă. În relații descoperi lucruri incredibile, oameni de la care ai multe lucruri de obținut. Vor fi multe negocieri.

Pești

Astrele vorbesc despre o forță mare care te ajută să pui în aplicare acțiuni și activități care se lăsau așteptate de ceva vreme. Întâlnești oameni care poartă marcaje karmice de mare forță. Vin mesaje și posibilitatea de a pune în practică lucruri pe care le țineai în suspans.

ADVERTISEMENT