Life

Alina Bădic anunță horoscopul pentru săptămâna 17 – 23 martie 2024. Ce se întâmplă cu zodiile

Alina Bădic a venit cu previziunile astrale pentru săptămână 17 - 23 martie 2024. Ce îi așteaptă pe toți nativii în perioada următoare.
16.03.2024 | 19:37
Alina Badic anunta horoscopul pentru saptamana 17  23 martie 2024 Ce se intampla cu zodiile
Alina Bădic a adus previziunile astrale pentru săptămâna viitoare. Sursa foto: Pixabay, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare începe în forță pentru majoritatea zodiilor. Se anunță schimbări de proporții, dar și reconfigurări de traseu profesional. De asemenea, unii nativi vor primi mesaje importante de la astre pe care nu ar trebui să le ignore.

Horoscop pentru săptămâna 17 – 23 martie 2024. Se anunță o perioadă plină de conjuncții puternice

Alina Bădic a studiat astrele alături de Lucrețiu Tudoroiu și au venit, potrivit b1tv.ro, cu cele mai importante previziuni pentru următoarea săptămână. Toți nativii vor avea parte de schimbări, dar și de provocări. Configurațiile astrale de săptămâna viitoare sunt foarte puternice, iar unele mesaje vor deveni clare pentru toate zodiile.

ADVERTISEMENT

Berbec

Nativii acestei zodii primesc un mesaj important. Pentru ei, urmează o perioadă plină de semnificații. Berbecii sunt foarte conectați la tot ceea ce se întâmplă și nu este exclus să li se plătească niște polițe mai vechi.

Taur

Nativii Taur sunt cu nervii întinși la maxim. Urmează o perioadă foarte agitată pentru ei și simt că sunt pe punctul de a ceda. Pentru a se mai detensiona, nu este exclus ca unii dintre ei să simtă nevoia unei vacanțe.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii Gemeni experimentează o senzație de agitație interioară. Însă, tot acum, le apar în cale persoane cu care vor stabili conexiuni puternice și cu care se vor asocia pe plan profesional.

Rac

Relația cu prietenii este pe primul loc pentru nativii Rac. Acum, mai mult ca niciodată, aceștia vor simți nevoia să se bazeze pe cei din jurul lor. Însă, înainte de a face asta, ar trebui să își reevalueze pretențiile.

ADVERTISEMENT

Leu

În această perioadă, persoanele din jurul nativului Leu suferă foarte mult. Pentru că sunt firi empatice, nu este exclus ca aceștia să preia din energia celorlalți. Se recomandă multă putere și tenacitate pentru a trece cu bine de această perioadă.

Fecioară

În săptămâna care urmează se recomandă prudență în luarea deciziilor. Nativii Fecioară vor fi puși în fața unor situații destul de importante, așa că unele aspecte trebuie gândite de două ori.

ADVERTISEMENT

Horoscop pentru săptămâna 17 – 23 martie 2024. Nativii Săgetător vor primi multe propuneri

Balanță

Nativii Balanță au șansa de a încheia parteneriate profitabile din punct de vedere financiar. Era și cazul, având în vedere efortul depus în ultima vreme.

Scorpion

Conjuncția Soare-Neptun cu Soarele aduce în viața acestor nativi mesaje speciale. Acum este momentul în care aceștia vor înțelege anumite lucruri din trecut, iar totul capătă sens pentru ei.

Săgetător

Propunerile vin pe bandă rulantă pentru Săgetător și abia dacă le mai poate face față. Unele persoane s-ar putea să îi surprindă pe acești nativi. Nu este exclus să lege prietenii și să aibă încredere în cei pe care îi evitau până acum.

Capricorn

În ultima perioadă, nativii Capricorn au fost mai ambițioși ca niciodată. Pentru că au muncit din greu, aceștia s-au urcat singuri pe un piedestal de unde nu-i mai poate coborî nimeni. Măcar, de data asta, este unul motivat.

Vărsător

Săptămâna va începe cu liniște și pace pentru nativul Vărsător. Acesta a ajuns la un nivel ridicat de energii interioare, încât este foarte greu ca cineva să îl tulbure.

Pești

Acești nativi au ajuns la concluzia că pot rezolva orice, doar dacă sunt suficient de serioși. Seriozitatea lor dusă la extrem poate fi supărătoare pentru cei din jur, însă, pe viitor, va fi utilă.

ADVERTISEMENT