Life

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 17 – 23 septembrie 2023. Ce trebuie să ştie neapărat toate zodiile

Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru săptămâna 17 – 23 septembrie 2023. Sunt câteva sfaturi aparte pentru fiecare zodie în parte
16.09.2023 | 18:55
Alina Badic horoscop pentru saptamana 17  23 septembrie 2023 Ce trebuie sa stie neaparat toate zodiile
Alina Bădic a explicat horoscopul pentru săptămâna 17 – 23 septembrie 2023. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În episodul din ziua de sâmbătă a emisiunii “360 de grade”, Alina Bădic a adus în discuție previziunile astrologice pentru perioada 17 – 23 septembrie 2023. Renumitul astrolog a vorbit pentru canalul B1TV

Ce spune Alina Bădic despre zodii în săptămâna 17 – 23 septembrie 2023

Sunt câteva detalii care pot face diferența în următoarele șapte zile. Nativii trebuie să fie atenți pentru că urmează o săptămână dificilă. Ar putea depinde multe lucruri de felul în care vă poziționați

ADVERTISEMENT

Berbec

Este interesant să luați în considerare prezența semnului Nodului Nord și a lui Chiron, care reprezintă influențe semnificative. Nodul Nord aduce în discuție karma și destinul nostru actual, orientându-ne către o direcție bine definită. Acesta poate indica găsirea unei căi de eliberare sau chiar a unei vindecări, cu ajutor divin. Este esențial să urmăriți încotro se îndreaptă energia în această perioadă.

Taur

Cheia acestei perioade constă în capacitatea de a înțelege subtilitățile situațiilor! Desigur, sunteți o zodie orientată spre aspectele practice, dar acum este momentul să depășiți concretul, să priviți dincolo de aparențe și să explorăm aspectele mai profunde, care nu sunt întotdeauna evidente. Această perioadă este favorabilă nativilor din Taur care nu se limitează la preocupările concrete, iar acest sfat se aplică în general tuturor semnelor de Pământ în acest moment. Este important să acordăm atenție și dezvoltării noastre spirituale și căutării de cunoaștere.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Acum, apare o oportunitate pentru a vă pune la îndoială propriile convingeri! Atunci când începeți să vă puneți la îndoială certitudinile, începeți să pierdeți un punct de referință în ceea ce privește propria persoană. Prin urmare, unii dintre nativii Gemeni ar putea avea dificultăți în a se regăsi pe ei înșiși. Începeți să resimțiți îndoieli profunde în interior, iar acest lucru poate genera o anumită neliniște. Aveți o perioadă în care veți experimenta frici mai intense decât v-ați fi așteptat.

Rac

Mercur se află chiar în casa sa de domiciliu, unde a avut loc și Luna Nouă! În aceste zile, cu siguranță, experimentați interacțiuni interesante și este posibil să vă implicați în negocieri semnificative. Pentru voi, se produc transformări majore în sfera parteneriatelor! Prezenta voastră lunară are un profil fascinant, emanând un șarm și o putere deosebită pentru a dezvolta conexiuni emoționale cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Leu

Ați identificat, într-un fel sau altul, sursa voastră de putere – nu neapărat din punct de vedere financiar, ci din perspectiva situațiilor, lucrurilor și persoanelor în care vă puteți încrede. Prezența nodurilor lunare pe axa Berbec – Balanță are o influență semnificativă asupra voastră în această perioadă. Pentru voi, este crucial să luați în considerare cu atenție cu cine să mențineți legătura și cu cine să vă distanțați. Întrebarea centrală este cât de mult sunteți dispuși să oferiți.

Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, lucrurile devin chiar mai complexe decât pentru Leu! Există Fecioare care au înțeles deja aspectele spirituale și, astfel, nu vor fi surprinse de ceea ce se întâmplă. Cu toate acestea, există și cei care încă se confruntă cu confuzia dată de poziția opusă a lui Saturn și Neptun în semnul Peștilor. Pentru acești nativi, semnificația evenimentelor este încă neclară. Saturn și Neptun, atunci când se află în opoziție, în special pe axa Pești – Fecioară, pot transmite mesaje dificil de descifrat. Cei care nu explorează aspectele spirituale se simt copleșiți în această perioadă de o realitate care nu mai ține cont de propria lor voință.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vă puneți numeroase întrebări și încercați să reorganizați aspecte ale vieții, dar, în același timp, influența solară poate aduce și mici accente legate de ego. Pluto, Saturn și Neptun rămân factorii principali în peisajul astrologic, ocupând poziții semnificative în casele care se referă la planul personal. Această conjuncție poate genera o anumită neliniște, care perturbă liniștea sufletească pe care Dumnezeu ne-a oferit-o.

Scorpion

Are loc o situație destul de unică, deoarece sunteți înconjurați de diverse principii care se rotesc în jurul vostru, iar aspectele care vă preocupă nu par să fie neapărat concrete. Vă aflați în mijlocul unor discuții intense cu persoane care intră în viața voastră și doresc să-și exprime opiniile. Este o perioadă în care dezbaterea joacă un rol crucial pentru voi, deoarece din aceste confruntări învățați multe despre voi înșivă.

Săgetător

Pentru voi, ca semn de Foc, este deosebit de esențial să identificați orice sursă de epuizare care vă afectează. În același timp, este crucial să recunoașteți și să valorificați oportunitățile care se ivește în această perioadă. Veți realiza o separare semnificativă de o sferă care, deși nu este direct legată de planul personal, are impact asupra acestuia.

Capricorn

Deoarece sunteți guvernați de Saturn, iar Saturn a făcut parte dintr-o conjuncție prietenoasă cu Luna, cu siguranță ați fost influențați de această întâlnire a luminărilor în semnul Fecioarei. Au apărut anumite evoluții pozitive și interesante. Fără îndoială, ați avut și oportunități care păreau a fi benefice. Ați avut adesea întrebări cu privire la direcția în care se îndreaptă lucrurile.

Vărsător

În ceea ce privește deciziile personale, trebuie să explorați cu atenție realitățile voastre individuale. Veți experimenta și recompense în urma eforturilor depuse! Această perioadă aduce proiecte financiare semnificative și eliberări financiare. Configurațiile astrale indică o serie de cerințe riguroase în sfera domestică, iar modul în care vă relaționați cu membrii familiei este deosebit de important pentru voi în acest moment.

Pești

De ceva timp, ați fost sub influența lui Saturn și Neptun! Deși ați evitat întotdeauna claritatea și concluziile nete, această perioadă implică acceptarea adevărului, uneori chiar exprimat în mod direct sau mai aspru, încurajându-vă să comunicați cu sinceritate. În această perioadă, este esențial să reflectăm asupra modului în care ne-am îndepărtat de sine, de matricea noastră și de propria noastră identitate genetică.

ADVERTISEMENT