Life

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 19 – 25 noiembrie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile

Alina Bădic vești pentru zodii, valabile pentru intervalul 19-25 noiembrie 2023. Ce se întâmplă cu nativii în această perioadă.
18.11.2023 | 22:01
Alina Badic horoscop pentru saptamana 19  25 noiembrie 2023 Ce se intampla cu zodiile
Ce se întâmplă cu zodiile în săptămâna 19-25 noiembrie. Sursa foto: facebook, freepik, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Predicții astrale pentru perioada 19-25 noiembrie 2023. Ce se întâmplă cu zodiile în această perioadă? Astrologul Alina Bădic a adus ultimele vești despre destinul fiecăruia în parte. În Univers se va produce o conjucție foarte mare, între Soare și Marte.

Predicțiile astrologului Alina Bădic pentru perioada 19-25 noiembrie 2023

Berbec

Berbecii vor fi influențați de o schimbare a planetelor. Astrele i-ar putea determina să se descarce, respectiv să devină agresivi. Trebuie să fie prudenți la modul cum își vor manifesta nemulțumirile. Agresivitatea nu le va crea o imagine bună.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii vor fi foarte bine din punct de vedere spiritual. Prezența planetelor Jupiter și Uranus îi va face să fie și foarte darnici. Universul le va oferi foarte multe lucruri la rândul său. Taurii vor avea parte de o perioadă foarte generoasă. Li se va arăta cine le sunt dușmanii și prietenii.

Gemeni

Gemenii vor avea o descărcare karmică. Își vor da seama de ceea ce le face rău și de ceea ce le face bine. Gemenii se vor simți ușor confuzi, dar în cele din urmă vor înțelege de unde vine cea mai mare provocare. Gemenii se vor redescoperi.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii vor primi o serie de semnale în legătură cu anumite persoane. Vor afla cine le sunt cu adevărat prieteni și cine sunt cei care le pregătesc chiar o agresiune fizică. Racii vor fi destul de încărcați energetic, important este să-și manifeste nemulțumirile într-un mod plăcut.

Leu

Leii vor avea o perioadă destul de agitată. Trecutul își va pune amprenta asupra lor. Greșeli din anii anterior se vor întoarce acum asupra lor, iar unii nativi plănuiesc o răzbunare pe Lei. Drept urmare, aveți mare atenție pe lângă cine stați în perioada 19-25 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioara se va gândi foarte mult la familie. Unele lucruri nu merg în direcția potrivită și se întreabă dacă la mijloc nu este vorba despre o greșeală din trecutul al unui membru. Este foarte important ca Fecioara să se conecteze bine cu Universul.

Balanță

Balanța va înțelege anumite lucruri din viață mai bine. Va descoperi de ce i s-au întâmplat anumite momente și ce trebuie să facă de acum încolo pentru a le evita. Saturn îi arată o greșeală pe care a făcut-o cândva și care acum i se întoarce.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul va avea parte de un conflict. Va fi unul destul de puternic, deoarece se prevede un disconfort major în urma altercației. Scorpionul se va lovi și de obstacole, din cauza temerilor sale. Dacă nu le va învinge, destinul său o va lua în direcții greșite.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să încerce să-și potențeze situația financiară. Este un moment oportun pentru a-și deschide o afacere, pentru a da startul unui proiect. Neptun le arată o incidență sufletească și trebuie să descopere cum pot face cât mai mulți bani și de acum încolo.

Capricorn

Capricornul se va ridica după ce a trecut de curând printr-un moment de cumpănă. Vrea să se reinventeze și să vadă dacă soarta îi va zâmbi curând. Dacă nu își vor învăța lecția, Capricornii s-ar putea lovi de o nouă perioadă destul de grea.

Foarte mulți dintre voi vor avea șansa deosebită de împăcare cu o persoană căreia i-ați greșit karmic sau de înduplecare a universului într-o situație în care la un moment ați greșit cu sau fără voia voastră.

Vărsător

Vărsătorii se pot împăca cu cineva căreia ei i-au greșit. Își vor recunoaște, de altfel, greșeala și vor primi iertare. Nativii se vor simți mai bine și mai împăcați cu propria persoană. Se va lega o prietenie strânsă, deosebită din toate punctele de vedere.

Pești

Cât despre Pești, trebuie să-și facă o evaluare a propriei persoane. Sunt îndemnați să se uite mai mult în oglindă și să discute cu ei înșiși. Este necesar să se întrebe dacă lucrurile pe care le-au făcut până în prezent îi reprezintă. Priviți-vă adânc în interiorul sufletului.

ADVERTISEMENT