Life

Alina Bădic știe care sunt zodiile favorizate de astre până de Crăciun. Noroc din plin, dar și oportunități pentru acești nativi

Alina Bădic știe care sunt zodiile favorizate de astre până de Crăciun. Acești nativi au noroc din plin, dar și oportunități pe măsură.
17.12.2023 | 13:05
Alina Badic stie care sunt zodiile favorizate de astre pana de Craciun Noroc din plin dar si oportunitati pentru acesti nativi
Alina Bădic știe care sunt zodiile favorizate de astre până de Crăciun. Sursă foto: B1 Tv, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic știe care sunt zodiile favorizate de astre până de Crăciun. Mai mulți nativi au parte de noroc, dar și de oportunități în săptămâna 17-23 decembrie 2023. Care sunt însă aceste zodii?

Alina Bădic știe care sunt zodiile favorizate de astre până de Crăciun

Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru săptămâna 17– 23 decembrie 2023. Unele zodii sunt favorizare de astre până la Crăciun. De asemenea, următoarea perioadă este despre descărcări energetice, dar și despre anumite provocări.

ADVERTISEMENT

„Avem configurații astrale de mare forță, avem semnificații care ne leagă foarte puternic de vieți trecute.(…) Vom încerca să vedem care sunt acele zone care ne dau indicii despre legătura dintre noi și cei din alte vieți.

Vom încerca să vedem cum ar trebui să ne poziționăm acum față de anumite descărcări energetice și de asemenea să vedem cum putem crește nivelul de conștiință pentru că este o perioadă în care trebuie să luptăm cu provocările, cu noi înșine și să deslușim cine suntem șid e ce suntem în această viață aici”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

ADVERTISEMENT

Berbec

Pentru acești nativi, Alina Bădic spune că până de Crăciun, o energie vindecătoare plutește în jurul lor. Se poate spune că acești nativi sunt și ei favorizați de astre într-o oarecare măsură. Astrologul le recomandă să descopere un domeniu de viață care le face mare plăcere și să și activeze aici. Potențial energetic au oricum.

Taur

În cazul acestor nativi va exista o destabilizare. Alina Bădic spune că armonia va fi greu de menținut. De vină este Venus destul de puternic în semn opus. Astfel, Taurii trebuie să fie atenți la relația de cuplu, dar și la parteneriate și să caute armonia și echilibrul de care au nevoie.

ADVERTISEMENT

Mesaj important pentru Gemeni

Gemeni

Un mesaj puternic Venusian îi afectează pe acești nativi. Conform astrologului Alina Bădic, există niște energii care îi destabilizează pe Gemeni până la Crăciun. Bărbații pot ajunge să se înțeleagă mai bine cu bărbații, iar femeile cu femeile.

Rac

O perioadă plină de mesaje, dar și cu o influență pe zona carierei. Se poate spune că și acești nativi sunt favorizați de astre până la Crăciun. O să descopere un drum bine definit și de asemenea, se orientează în direcția pe care și-o doresc.

ADVERTISEMENT

Leu

Alina Bădic anunță o perioadă interesantă și pentru acești nativi. Vin mesaje din exterior, care i-ar putea face să vadă viața într-un mod diferit. De asemenea, există și niște energii care îi pot ajuta pe acești nativi. Pot spune, deci, că și ei sunt favorizați de astre. Important este însă să știe ce își doresc, iar Universul le va da mesajele de care au nevoie.

Fecioară

În cazul acestor nativi, Venus în Exil destul de tensionat îi afectează pe partea de relații. Au loc niște conflicte și de asemenea, pot apărea și niște dezamăgiri. Unele lucruri s-ar putea să le surprindă pe Fecioare, având în vedere că aveau alte așteptări.

Balanță

O altă zodie favorizată de astre. Alina Bădic spune că acești nativi au Neptun și Saturn în semnul credinței. Pot exista însă anumite persoane care îi pot judeca și se pot lua de anumite defecte. Lucrurile trebuie însă depășite.

Alina Bădic, despre ce trebuie să facă Scorpionii până de Crăciun

Scorpion

Provocări pentru acești nativi în special în zona parteneriatelor. Există o energie necontrolată care generează mari tensiuni, spune Alina Bădic. „Orice planetă atunci când este numai tensionată aduce energie greu de controlat. Este vorba și despre un fel de nesupunere, despre acest Venus tensionat, care arată că oamneii pot avea tendința în zilele următoare să se comporte mai puțin politicos, să nu mai fie atât de diplomați, să nu mai aibă atâta grijă la cuvinte”,  a punctat astrologul, la B1 Tv.

Săgetător

Până de Crăciun, acești nativi primesc un mesaj Venusian din astral. Important este ca acest mesaj să fie luat în calcul și de asemenea să fie și înțeles. Se poate dezvolta un anumit potențial pe care acești nativi nu trebuie să îl rateze.

Capricorn

Venus le va arăta acestor nativi domeniul pe care trebuie să îl armonizeze. Pot exista anumite situații în viața acestor nativi care le vor testa limitele. Important este să știe cum să reacționeze. „Arată o țâvnă acest Venus în Exil, arată un soi de reacție la niște situații în care alții pot fi cu noi mai nepoliticoști, pot atinge un anumit nivel de disonanță”, adaugă Alina Bădic.

Vărsător

Ascensiune socială și o energie necontrolată. Acești nativi trebuie să fie mai atenți ca oricând la locul de muncă până de Crăciun, pentru că pot exista anumite nereguli. Ei trebuie să învețe să fie mentori pentru cei din jur și să poată să facă ordine atunci când este cazul.

Pești

În cazul acestor nativi, Alina Bădic vine cu un avertisment. Universul îi poate ajuta să își îmbunătățească energia, însă le poate aduce și câteva provocări care îi vor perturba. Poate fi vorba despre un test. Iar Peștii trebuie să rămână calmi, fermi și să găsească explicația și rezolvarea singuri.

ADVERTISEMENT