Life

Noul film românesc de comedie care a intrat pe Netflix. A provocat un mare scandal

Un nou film românesc, de comedie, a intrat pe platforma Netflix. A fost lansat la începutul anului și a iscat un mare scandal.
01.05.2024 | 12:55
Noul film romanesc de comedie care a intrat pe Netflix A provocat un mare scandal
Despre ce film este vorba. Sursa foto: Gadget Zone
ADVERTISEMENT

Noul film de comedie, cu actori români, care a intrat de curând și pe platforma de streaming Netflix. Pelicula a fost lansată la începutul acestui an și a primit numeroase critici. S-a iscat chiar un mare scandal.

Ce film românesc de comedie a intrat pe Netflix

Este vorba despre filmul Tati part-time cu Eva Măruță și Alex Bogdan în roluri principale. Distribuția a avut premiera pe data de 5 ianuarie în cinematografe și încă de la apariție s-au iscat o serie de reproșuri dure în online.

ADVERTISEMENT

Tati part-time este disponibil pe Netflix chiar de miercuri, 1 mai. Pe parcursul a 98 de minute vei avea ocazia să te amuzi pe seama Evei Măruță, care o interpretează pe Maya, și pe seama lui Alex Bogdan, care îl joacă pe Iustin.

Tati part-time, disponibil acum și pe Netflix

Cine este Iustin? Un avocat care este foarte axat pe viața profesională, dar totul îi este dat peste cap de când Maya, fina lui de 8 ani, vine la el pentru a o îngrii temporar. Iustin se derutează, căci nu se pricepe la copii.

ADVERTISEMENT

Nici Maya nu este prea încântată de noul său ”tată part-time”, dar se obișnuiește rapid cu acesta și îi dă numeroase sfaturi inteligente sau îi atrage atenția despre greșelile pe care le face. Eva îi face diferite observații cu privire la creșterea și educarea corectă a unui copil.

Dacă ești curios să vezi cum se va încheia filmul, trebuie să-l urmărești. Totodată, vei avea ocazia și să analizezi rolul Evei, despre care mulți români au precizat că nu-l merita, deoarece sunt alți copii mult mai talentați, dar necunoscuți, fiindcă nu au părinți faimoși.

ADVERTISEMENT

Eva Măruță a fost pusă la zid de către internauți pe seama faptului că a ajuns să joace în Tati part-time doar datorită celebrității părinților săi. Mulți nu au catalogat corectă selecția minorei fără a se desfășura un casting.

Nu au lipsit și reproșurile legate de expunerea prea mare pe care o are familia Măruță, la nivel național. Au fost opinii legate de dorința de a vedea mai des, pe sticlă, în reclame sau pe afișele publicitare și alte personalități.

ADVERTISEMENT

Cum își apără Cătălin Măruță fiica

Văzând valul de comentarii negative la adresa fetiței sale și a sa, Cătălin Măruță a justificat că Tati part-time este o producție privată, finanțată de el și că fiica lui a primit oportunitatea de a apărea în film chiar din partea regizorilor, care au observat ceva aparte în Eva, urmărindu-i activitatea de pe rețelele de socializare.

BRomania, unul dintre cei care au contribuit la realizarea filmului, a mărturisit în podcastul ”Acasă la Măruță” că prezentatorul TV a scos din portofel o sumă uriașă pentru filmările Tati part-time. Este vorba despre un milion de euro.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea...
Cât de frumoasă e soţia lui Leonard Doroftei şi cu ce se putea ocupa în Canada, în timp ce campionul nostru o lua de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă...
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă printre degete
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”