Life

Noul film românesc de comedie care a intrat pe Netflix. A provocat un mare scandal

Un nou film românesc, de comedie, a intrat pe platforma Netflix. A fost lansat la începutul anului și a iscat un mare scandal.
01.05.2024 | 12:55
Noul film romanesc de comedie care a intrat pe Netflix A provocat un mare scandal
Despre ce film este vorba. Sursa foto: Gadget Zone
ADVERTISEMENT

Noul film de comedie, cu actori români, care a intrat de curând și pe platforma de streaming Netflix. Pelicula a fost lansată la începutul acestui an și a primit numeroase critici. S-a iscat chiar un mare scandal.

Ce film românesc de comedie a intrat pe Netflix

Este vorba despre filmul Tati part-time cu Eva Măruță și Alex Bogdan în roluri principale. Distribuția a avut premiera pe data de 5 ianuarie în cinematografe și încă de la apariție s-au iscat o serie de reproșuri dure în online.

ADVERTISEMENT

Tati part-time este disponibil pe Netflix chiar de miercuri, 1 mai. Pe parcursul a 98 de minute vei avea ocazia să te amuzi pe seama Evei Măruță, care o interpretează pe Maya, și pe seama lui Alex Bogdan, care îl joacă pe Iustin.

Tati part-time, disponibil acum și pe Netflix

Cine este Iustin? Un avocat care este foarte axat pe viața profesională, dar totul îi este dat peste cap de când Maya, fina lui de 8 ani, vine la el pentru a o îngrii temporar. Iustin se derutează, căci nu se pricepe la copii.

ADVERTISEMENT

Nici Maya nu este prea încântată de noul său ”tată part-time”, dar se obișnuiește rapid cu acesta și îi dă numeroase sfaturi inteligente sau îi atrage atenția despre greșelile pe care le face. Eva îi face diferite observații cu privire la creșterea și educarea corectă a unui copil.

Dacă ești curios să vezi cum se va încheia filmul, trebuie să-l urmărești. Totodată, vei avea ocazia și să analizezi rolul Evei, despre care mulți români au precizat că nu-l merita, deoarece sunt alți copii mult mai talentați, dar necunoscuți, fiindcă nu au părinți faimoși.

ADVERTISEMENT

Eva Măruță a fost pusă la zid de către internauți pe seama faptului că a ajuns să joace în Tati part-time doar datorită celebrității părinților săi. Mulți nu au catalogat corectă selecția minorei fără a se desfășura un casting.

Nu au lipsit și reproșurile legate de expunerea prea mare pe care o are familia Măruță, la nivel național. Au fost opinii legate de dorința de a vedea mai des, pe sticlă, în reclame sau pe afișele publicitare și alte personalități.

ADVERTISEMENT

Cum își apără Cătălin Măruță fiica

Văzând valul de comentarii negative la adresa fetiței sale și a sa, Cătălin Măruță a justificat că Tati part-time este o producție privată, finanțată de el și că fiica lui a primit oportunitatea de a apărea în film chiar din partea regizorilor, care au observat ceva aparte în Eva, urmărindu-i activitatea de pe rețelele de socializare.

BRomania, unul dintre cei care au contribuit la realizarea filmului, a mărturisit în podcastul ”Acasă la Măruță” că prezentatorul TV a scos din portofel o sumă uriașă pentru filmările Tati part-time. Este vorba despre un milion de euro.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor