Life

Alina Pușcaș a slăbit 6 kilgorame în 9 zile cu ajutorul unei diete minune. Cum a fost posibil? – Video

22.07.2020 | 12:42
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a scăpat de COVID-19, iar imediat după ce a revenit în sânul familiei a testat o dietă care a ajutat-o să slăbească 6 kilograme în 9 zile.

Vedeta a luat dieta de la Monica Anghel, care, de altfel, a reușit să slăbească cu ajutorul acestei diete restrictive.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva a postat pe Instagram cum arată după ce a testat dieta care a ajutat-o să slăbească.

Vedeta Antena 1 și dieta minune

Deși este o dietă foarte drastică, vedeta Antena 1 a încercat-o din dorința să slăbească kilogramele în plus. Diva a ales să vorbească despre cum a reușit să dea jos grăsimea după ce mai multe admiratoare au întrebat-o cum a reușit să revină la kilogramele de dinainte de naștere.

ADVERTISEMENT

Așadar, ea a făcut această dietă minune, dar foarte drastică publică tuturor.

 

View this post on Instagram

 

For all my diet friends! 🤘🤘🤘 Am terminat dieta acum 1 luna. Mananc normal, 3 mese pe zi, cantitati decente (nu ciugulesc intre mese) , evit sarea in continuare , mananc de 2 ori pe saptamana dulciuri si paste fainoase, apa plata in jur de 3 l pe zi si…am adaugat sport (cam 400 abs /zi – pt cei ce m-au intrebat deja) in special Home Training 30 min. Cam atat 😉🎉☀️🤘 We can do it, Moms or Not! #diet #friends #happy #happymom #sixpack #body #shape

A post shared by Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_) on

Dietă Alina Pușcaș

„ Dieta am primit-o de la Monica Anghel, ce o face alternativ cu alte diete de ani de zile. Este evident, dieta primită de la cineva care lucrează cu ea pe partea de greutate de ani de zile. Nu am inventat-o eu! Mi-a dat rezultate excelente, m-am simțit la fel, analizele pe care le fac obligatoriu de câteva zile, sunt perfecte. Nu voi șterge video-ul, pentru că este contul meu și pentru că eu am împărtășit experiență mea care NU este o minciună.”, a scris Alina Pușcaș.

    • 3 zile orez fiert
    • trei zile legume fierte la grătar sau legume crude în salate
    • 3 zile fructe de orice fel
    • Apoi reluați acest ciclu până ajungeți la cele 14 zile
    • Aveți voie cafea dimineața, dar fără zahăr și lapte. De asemenea, și sportul este foarte important.
ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Asa cum am promis, am revenit cu explicatii concrete, clare, despre aceasta dieta pe care o tin eu de 1 saptamana (PRIMA DIN VIATA MEA) , cu rezultate incredibile! Retineti – 14 zile, strictete, vointa, multa hidratare, FARA trisat (nici macar o gura de ceva nepermis) #diet #apaplata #hidratare #legume #fructe #orez #vointa #rezist

A post shared by Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_) on


Totuși, înainte să începeți o dietă, indiferent cine o recomandă, important este să consultați un medic nutriționist sau un medic de specialitate care să vă poată îndruma în ceea ce privește orice fel de dietă doriți să încercați. Fiecare persoană este diferită, iar metabolismul fiecăruia dintre noi poate reacționa diferit la alegerile alimentare pe care le facem.

De asemenea, persoanele cu boli cronice sau orice fel de boli ar trebui să consulte un medic pentru ca starea lor de sănătate să nu se agraveze.

ADVERTISEMENT

S-a îmbolnăvit de coronavirus

Prezentatoarea de la Antena 1 a contactat virusul COVID-19 și a stat internată în spital 2 săptămâni. Din fericire, ea a avut o formă ușoară și nu a suferit din cauza noului coronavirus. Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul  Mihai Stoenescu, iar împreună au trei copii.

Vedeta a fost căsătorită și cu Viktor Bieltz, care a înșelat-o cu o altă femeie. Au încercat să-și salveze mariajul, însă în zadar. La trei ani după despărțirea de fostul partener de viață, Alina Pușcaș s-a recăsătorit.

ADVERTISEMENT