Life

Alina Sorescu, mesaj trist pe Instagram: “A plecat în mod tragic dintre noi”

Alina Sorescu a postat un mesaj trist pe pagina sa de Instagram. Îndrăgita cântăreață le-a amintit fanilor de regretatul compozitor și dirijor al corului Song, Ioan Luchian Mihalea.
17.12.2021 | 10:07
Alina Sorescu mesaj trist pe Instagram A plecat in mod tragic dintre noi
Alina Sorecu a postat un mesaj trist pe Instagram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Ioan Luchian, mentorul artistei, ar fi împlinit vârsta de 70 de ani. Compozitorul a murit în 1993 după ce a fost asasinat în propriul apartament.

La vremea respectivă, Alina Sorescu avea doar șapte ani. Cântăreața își aduce aminte cu melancolie de cel care a fost un adevărat model pentru ea.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu, mesaj trist pe Instagram

Alina Sorescu a postat un mesaj în memoria compozitorului Ioan Luchian Mihalea, asasinat în propriul apartament în anul 1993.

Cântăreața a postat și o fotografie cu regretatul artist. Într-una din imagini se află și Alina Sorescu, împreună cu grupul Minisong, corul de copii pe care îl dirija.

ADVERTISEMENT

În mesajul ei, Alina Sorescu a mai scris că speră ca Ioan Luchian să fie mândru de ea și de ce a ajuns.

Vedeta consideră că a fost un adevărat artist și își aduce aminte cu nostalgie de acele vremuri, chiar dacă avea doar șapte ani atunci când acesta a fost ucis.

ADVERTISEMENT

„loan Luchian Mihalea ar fi împlinit 70 ani. Un artist cum nu se va mai naște și care prin grupurile Song și MiniSong a insuflat atâtor tineri și copii iubirea pentru scenă și muzică.

Aveam 7 ani când Profu’ Oanță a plecat în mod tragic dintre noi, dar am atâtea amintiri din turneele și spectacolele cu el și colegii mei de atunci.

ADVERTISEMENT

Cine își amintește de el înțelege ce spun. Cine nu, să caute filmulețe cu el pe Youtube să vadă un munte de talent și măiestrie.

El îmi spunea Soreasca. Sper că e mândru de mine”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Ioan Luchian Mihalea a fost asasinat pe 29 noiembrie 1993 în apartamentul său din Drumul Taberei București, de către Nelu Florian Gavrilă și Ionel Păun. Cei doi au fost condamnați la închisoare pe viață

Nelu Florian Gavrilă a fost eliberat condiționat în 2015, iar Ionel Păun în 2016. Compozitorul, solistul și dirijorul grupului Song este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Alina Sorescu, adevărul despre divorțul de Alexandru Ciucu

În urmă cu câteva luni au apărut speculații legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi sunt extrem de discreți în legătură cu viața personală, însă artista dat de înțeles că între ea și soțul ei s-ar fi produs la ruptură.

Alexandru Ciucu a declarat, acum că el și îndrăgita artistă nu divorțează. Creatorul de modă a susținut atunci că preferă să nu vorbească în public despre viața intimă.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu pentru FANATIK.

Cei doi au împreună două fiice, Elena Carolina și Ana Raisa.

În prima zi de școală a micuțelor, Alina Sorescu nu a postat imagini cu soțul ei, iar internauții s-au gândit că cei doi au pus capăt căsniciei. Artista nu a comentat zvonurile apărute în presă și a subliniat că își dorește să se ocupe de copii și de proiectele ei.

ADVERTISEMENT