Sporturi

Alison Van Uytvanck a jucat primul meci din carieră împotriva iubitei sale! S-au sărutat la finalul meciului. FOTO

Autor: Marian Popovici | 31.07.2019 | 10:53
Alison Van Uytvanck a jucat primul meci din carieră împotriva iubitei sale! S-au sărutat la finalul meciului. FOTO

Alison Van Uytvanck (locul 65 WTA) a jucat pentru prima dată împotriva iubitei sale, Greet Minnen (123 WTA), în turneul de la Karlsruhe. A fost probabil unul dintre cele mai dificile meciuri pentru ambele jucătoare, care s-au sărutat la finalul meciului. 

Alison Van Uytvanck a jucat primul meci din carieră împotriva iubitei sale! “Am decis să nu mai ținem acest lucru doar pentru noi”

În primul tur de la Karlsruhe, belgianca a reușit să se impună în trei seturi: 6-4, 1-6, 6-1, după un meci cu multe răsturnări de situație. Iar la finalul meciului, toată atenția a fost îndreptată spre salutul jucătoarelor. Van Uytvanck a consolat-o pe Greet Minnen, a luat-o în brațe și înainte de a ieși de pe teren, cele două jucătoare s-au sărutat.

Imaginile au făcut înconjurul lumii și care au iscat din nou controverse pe seama unui subiect sensibil. În turul următor, Alison Van Uytvanck va juca împotriva unei românce, Laura Paar, care a învins-o pe Jaqueline Adina Cristian, scor 6-4, 6-4.

VEZI VIDEO:

Alison Van Uytvanck a recunoscut la începutul anului 2018 că este lesbiană și are o relație cu americanca Greet Minnen, în vârstă de 21 de ani:

“Am decis să nu mai ținem acest lucru doar pentru noi. Sunt fericită oricum, nu contează că partenerul meu e o femeie sau un bărbat. Nu vreau să mă gândesc că ar trebui să fiu rușinată. Nu sunt bolnavă. Mă gândesc că a fost bine că am spus că sunt lesbiană”, a spus Alison Van Uytvanck anul trecut.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!