Sport

All Blacks, victorie zdrobitoare în revanșa în fața Argentinei. Eseuri pe bandă rulantă pentru neo-zeelandezi. Video

Noua Zeelandă a câștigat meciul cu Argentina din etapa a patra a Rugby Championship cu scorul de 53-3. Săptămâna trecută, All Blacks pierduseră acasă cu 25-18.
04.09.2022 | 11:55
All Blacks victorie zdrobitoare in revansa in fata Argentinei Eseuri pe banda rulanta pentru neozeelandezi Video
Noua Zeelandă este liderul din Rugby Championship, cu 10 puncte după primele patru etape. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Naționala de rugby a Noii Zeelande a răspuns cu cea mai consistentă performanță a sezonului după eșecul suferit în urmă cu o săptămână în fața Argentinei, la Christchurch, scor 25-18.

All Blacks, cel mai clar succes al sezonului

All Blacks și-au luat revanșa din plin în confruntarea de astăzi de la Hamilton, unde au câștigat autoritar cu 53-3 în etapa a patra a Rugby Championship.

ADVERTISEMENT

După trei înfrângeri consecutive suferite pe teren propriu, neo-zeelandezii au oferit un recital ofensiv impresionant în care au marcat șapte eseuri, ceea ce le-a adus și un punct bonus ofensiv.

Cu același 15 de start ca și în eșecul din urmă cu șapte zile, All Blacks au condus la pauză cu 24-3 și nu s-au oprit nici în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Africa de Sud și-a luat revanșa în fața Australiei

Eseurile gazdelor au fost marcate de Ethan De Groot, Caleb Clarke, Akira Ioane, Jordie Barrett, Ardie Savea, Brodie Retallick și Beauden Barrett.

În cealaltă confruntare a zilei, campioana mondială, Africa de Sud, a obținut prima sa victorie de pe terenul Australiei după o așteptare de nouă ani.

ADVERTISEMENT

Reprezentativa Springboks s-a impus cu scorul de 24-8 la Sydney și a răzbunat înfrângerea din etapa precedentă, 17-25 la Adelaide.

Australia – Noua Zeelandă și Argentina – Africa de Sud, dublele care încheie sezonul din Rugby Championship

După aceste rezultate, suspansul este la cele mai înalte cote în Rugby Championship, cu două etape rămase de disputat. Toate cele patru echipe au două victorii și două înfrângeri, dar Noua Zeelandă a trecut în fruntea ierarhiei grație punctului bonus ofensiv obținut astăzi.

ADVERTISEMENT

All Blacks au zece puncte, în timp ce Australia, Africa de Sud și Argentina au fiecare câte nouă puncte. În runda următoare, programată peste două săptămâni, Noua Zeelandă va înfrunta Australia în deplasare, pe 15 septembrie, în timp ce Argentina va primi vizita Africii de Sud, pe 18 septembrie.

ADVERTISEMENT