News

Am aflat cât câștigă iubita lui Liviu Dragnea ca să-l întrețină și pe politician! Irina și-a deschis firmă de câteva luni

În prima ieșire publică după eliberarea din penitenciar, Liviu Dragnea a recunoscut că se bazează financiar și pe câștigurile logodnicei Irina Tănase.
24.09.2021 | 11:49
Am aflat cât câștigă iubita lui Liviu Dragnea ca să-l întrețină și pe politician! Irina și-a deschis firmă de câteva luni
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, are grijă și de resursele financiare ale cuplului
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a ieșit la jumătatea lunii iulie din închisoare, fiind eliberat condiționat, și promite că va reveni în forță în politică, la adăpostul unei formațiuni proaspăt înființate, botezată Alianța pentru Patrie.

”În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiune. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu”, a declarat fostul lider PSD.

”Au fost o serie de abuzuri asupra mea. Nouă luni am stat la izolare. Ieşeam într-o zi doar 50 şi ceva de minute. Dar nu când era soare, ci seara”, și-a continuat Dragnea discursul, dezamăgit de condițiile de detenție.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea: ”Voi munci la firma fiului meu!”

Apoi, Liviu Dragnea a dezvăluit și ce planuri de viitor are, mai ales pe plan personal. ”Voi munci la firma fiului meu. Mi-au lipsit copii și Irina, lipsa libertății este cel mai greu. Au fost doi ani de chin abuzuri și umilință”, a povestit Dragnea.

Acum câteva zile, într-un interviu acordat postului tv Realitatea Plus, Liviu Dragnea a răspuns mai pe larg întrebării privind resursele sale financiare pe termen scurt și mediu. ”Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame!”, a punctat fostul demnitar.

ADVERTISEMENT

Logodnica lui Liviu Dragnea a terminat Facultatea de Relații Internaționale din cadrul ASE, iar în 2019 a absolvit un curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, primind autorizație pe 29 iulie 2019.

Logodnica lui Liviu Dragnea și-a deschis firmă de consultanță

În toamna anului trecut, însă, Irina Tănase a ieșit din branșa mediatorilor, pe site-ul oficial al organizației apărând scris textul ”acest mediator nu are drept de exercitare”. Așa că iubita lui Dragnea a trebuit să se respecializeze.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate noua sursă de venit a Irinei Tănase, menită să aducă mai mulți bani în cuplu. Astfel, pe 10 decembrie 2020, logodnica lui Liviu Dragnea și-a deschis o firmă care are ca obiect ”activități de consultanță pentru afaceri și management”.

Înregistrată pe adresa din buletin a Irinei Tănase, care apare încă în acte la adresa părinților ei – locatari într-un bloc din cartierul Ghencea – firma respectivă are cifre neașteptat de mari, dacă este să luăm ca reper cifrele raportate oficial.

ADVERTISEMENT

Profit consistent pentru firma Irinei Tănase

Astfel, pentru anul 2020, firma Irinei a adus un profit de 20.082 lei, ceea ce înseamnă enorm în contextul în care societatea respectivă a fost înregistrată oficial pe 10 decembrie 2020. Practic, în doar trei săptămâni, 10 decembrie – 31 decembrie 2020 (deci și cu sărbători incluse), logodnica lui Liviu Dragnea a reușit să câștige echivalentul a 4000 de euro!

Părinții Irinei Tănase au activat amândoi în cadrul Penitenciarului Rahova, mama Ana fiind asistentă medicală, în timp ce tatăl Mihai a lucrat ani buni ca electrician al închisorii în care a fost încarcerat chiar Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

La nivel salarial, mama Irinei Tănase a încasat în acea perioadă un salariu de 2500 lei, în timp ce tatăl logodnicei lui Liviu Dragnea a primit 2100 lei pe lună.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri