News

Am aflat cât câștigă iubita lui Liviu Dragnea ca să-l întrețină și pe politician! Irina și-a deschis firmă de câteva luni

În prima ieșire publică după eliberarea din penitenciar, Liviu Dragnea a recunoscut că se bazează financiar și pe câștigurile logodnicei Irina Tănase.
24.09.2021 | 11:49
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, are grijă și de resursele financiare ale cuplului
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a ieșit la jumătatea lunii iulie din închisoare, fiind eliberat condiționat, și promite că va reveni în forță în politică, la adăpostul unei formațiuni proaspăt înființate, botezată Alianța pentru Patrie.

”În penitenciar a fost ca în iad. Din păcate, sistemul penitenciar din România e gândit greşit. Societatea greşeşte că tratează superficial şi contrar a ceea ce se întâmplă în ţările din vest. Acolo se pune accent pe consiliere psihologică. Ei sunt interesaţi ca cei care ies să fie mai puţin tentaţi să repete o altă infracţiune. În România se doreşte o ţară ca afară, dar închisorile să fie ca în Evul Mediu”, a declarat fostul lider PSD.

ADVERTISEMENT

”Au fost o serie de abuzuri asupra mea. Nouă luni am stat la izolare. Ieşeam într-o zi doar 50 şi ceva de minute. Dar nu când era soare, ci seara”, și-a continuat Dragnea discursul, dezamăgit de condițiile de detenție.

Liviu Dragnea: ”Voi munci la firma fiului meu!”

Apoi, Liviu Dragnea a dezvăluit și ce planuri de viitor are, mai ales pe plan personal. ”Voi munci la firma fiului meu. Mi-au lipsit copii și Irina, lipsa libertății este cel mai greu. Au fost doi ani de chin abuzuri și umilință”, a povestit Dragnea.

ADVERTISEMENT

Acum câteva zile, într-un interviu acordat postului tv Realitatea Plus, Liviu Dragnea a răspuns mai pe larg întrebării privind resursele sale financiare pe termen scurt și mediu. ”Nu câştig foarte mult, dar cu ce câştigă Irina, cu ce câştig şi eu, cu ce mă ajută copiii, nu mor de foame!”, a punctat fostul demnitar.

Logodnica lui Liviu Dragnea a terminat Facultatea de Relații Internaționale din cadrul ASE, iar în 2019 a absolvit un curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere, primind autorizație pe 29 iulie 2019.

ADVERTISEMENT

Logodnica lui Liviu Dragnea și-a deschis firmă de consultanță

În toamna anului trecut, însă, Irina Tănase a ieșit din branșa mediatorilor, pe site-ul oficial al organizației apărând scris textul ”acest mediator nu are drept de exercitare”. Așa că iubita lui Dragnea a trebuit să se respecializeze.

FANATIK a aflat în exclusivitate noua sursă de venit a Irinei Tănase, menită să aducă mai mulți bani în cuplu. Astfel, pe 10 decembrie 2020, logodnica lui Liviu Dragnea și-a deschis o firmă care are ca obiect ”activități de consultanță pentru afaceri și management”.

ADVERTISEMENT

Înregistrată pe adresa din buletin a Irinei Tănase, care apare încă în acte la adresa părinților ei – locatari într-un bloc din cartierul Ghencea – firma respectivă are cifre neașteptat de mari, dacă este să luăm ca reper cifrele raportate oficial.

Profit consistent pentru firma Irinei Tănase

Astfel, pentru anul 2020, firma Irinei a adus un profit de 20.082 lei, ceea ce înseamnă enorm în contextul în care societatea respectivă a fost înregistrată oficial pe 10 decembrie 2020. Practic, în doar trei săptămâni, 10 decembrie – 31 decembrie 2020 (deci și cu sărbători incluse), logodnica lui Liviu Dragnea a reușit să câștige echivalentul a 4000 de euro!

Părinții Irinei Tănase au activat amândoi în cadrul Penitenciarului Rahova, mama Ana fiind asistentă medicală, în timp ce tatăl Mihai a lucrat ani buni ca electrician al închisorii în care a fost încarcerat chiar Liviu Dragnea.

La nivel salarial, mama Irinei Tănase a încasat în acea perioadă un salariu de 2500 lei, în timp ce tatăl logodnicei lui Liviu Dragnea a primit 2100 lei pe lună.

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de...
Adevăratul al 12-lea jucător al României la Euro 2024: povestea fanului admirat de o lume întreagă EXCLUSIV
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane....
Câte kg de aur şi argint obţinem dacă reciclăm un milion de telefoane. Comoara uitată în sertarele românilor
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. Ce spune averea tehnicianului
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”